icon

Nevyvinuté embryo

mariela1
13. máj 2023

ahojte, sme po 1 neuspesnom ivf, teda ani sme sa k nemu nedostali, nevyvinuli sa nam embryjka :( 3den sa prestali vsetky delit. mate s tym skusenosti? ak ano co bolo na vine? momentalne cakame na vysledky genetiky a strasne sa bojim ,lebo toto sme necakali ani v najhorsom sne. odobratych 7 vajicok, 4 oplodnene, partner ma teratozoospermiu 1.5, ja nizka ov.rezerva, ale ze na moj vek v norme (35). icsi,(picsi neodporucali) inkubator geri.vsetko slo tak krasne, aj stimulacia, a toto ma dorazilo.

dominikahr
13. máj 2023

@mariela1 pošlem ti pozvánku do skupiny O iVF

hanuskac
13. máj 2023

@mariela1 my sme dávali macs k tomu ešte. A lekárka ti co povedala?

januli89
Autor odpoveď zmazal
mariela1
autor
14. máj 2023

@hanuskac ano macs sme mali aj my, ze nevie ci su na chybe spermie ci vajicka, poslala nas na genetiku, cakam vysledky, este si medzitym poriesim hematologiu aspon

mariela1
autor
14. máj 2023

@januli89 vam sa aspon vyvinuli, nam ani jedine jedno :( to je inkubator nejaky lepsi v ktorom sa vyvijaju embryjka, a robi snimky kazdych par minut, cize embryolog s nimi nemusi manipulovat , a tak nedojde k poskodeniu manipulaciou. pozera len snimky a tak vyhodnocuje, ktore embryo je spravne vyvinute

mariela1
autor
14. máj 2023

@januli89 a kedy planujete vklad?

mariela1
autor
14. máj 2023

@mariela1 chceli sme aj picsi, to nam nebolo doporucene, lebo ze je tato metoda casovo narocna ,kym vyberie embryolog spravnu spermiu, a kym caka vajicko na spermiu,tak sa udajne moze znehodnotit. a ocakavalo sa 10 vajicok tak to nechcel riskovat.

januli89
Autor odpoveď zmazal
mariela1
autor
14. máj 2023

@januli89 to ma mrzi :( ale urcute sa podari nabuduce ,velmi drzim palce

d920
14. máj 2023

@dominikahr možeš aj mne ?

ajka251
17. máj 2023

@mariela1 vravi sa ak sa prestanu delit do 3dna na chybe je kvalita vajicok.ale uvidite ake budu vysledky.

rk123
17. máj 2023

nieco podobne sa stalo aj nam, avsak neviem co bolo na vine, my sme mali vsetky vysetrenia v poriadku a aj napriek tomu … mali sme aj vsetky doplnkove metody co sa len dali vybrat, aj ten inkubator, proste vsetko.
odobrali mi 14vajicok, oplodnili vsetky a posledneho dna sa dozilo jedno 🤷🏽‍♀️