Nevyvinuté embryo
ahojte, sme po 1 neuspesnom ivf, teda ani sme sa k nemu nedostali, nevyvinuli sa nam embryjka :( 3den sa prestali vsetky delit. mate s tym skusenosti? ak ano co bolo na vine? momentalne cakame na vysledky genetiky a strasne sa bojim ,lebo toto sme necakali ani v najhorsom sne. odobratych 7 vajicok, 4 oplodnene, partner ma teratozoospermiu 1.5, ja nizka ov.rezerva, ale ze na moj vek v norme (35). icsi,(picsi neodporucali) inkubator geri.vsetko slo tak krasne, aj stimulacia, a toto ma dorazilo.
@januli89 vam sa aspon vyvinuli, nam ani jedine jedno :( to je inkubator nejaky lepsi v ktorom sa vyvijaju embryjka, a robi snimky kazdych par minut, cize embryolog s nimi nemusi manipulovat , a tak nedojde k poskodeniu manipulaciou. pozera len snimky a tak vyhodnocuje, ktore embryo je spravne vyvinute
@dominikahr možeš aj mne ?
nieco podobne sa stalo aj nam, avsak neviem co bolo na vine, my sme mali vsetky vysetrenia v poriadku a aj napriek tomu … mali sme aj vsetky doplnkove metody co sa len dali vybrat, aj ten inkubator, proste vsetko.
odobrali mi 14vajicok, oplodnili vsetky a posledneho dna sa dozilo jedno 🤷🏽♀️

@mariela1 pošlem ti pozvánku do skupiny O iVF