Neznesiteľná bolesť hlavy po kryoembryotransfere
Som mogrenička, ale už dlhšie som problém s bolesťou hlavy nemala, až teraz 5 dni po KET.
Paralen , magnosolv a ani veľa vody nepomáha …
V centre poradiť nevedia, že mám ísť za praktickým lekárom 🤨 , lenže ja ho mám na druhej strane republiky
Viete mi poradiť , mala niektorá , takyto problém ?
@vanda3004 ahoj, ja som dlhorocna migrenicka, mam za sebou aj ET. Mala som uz migreny stabilizovane, lieky zaberali ale v tehotenstve som ich nemohla a teda mne sa pocas teho rozbehli sialene migreny. Samozrejme obyč paralen a magnosolv nezaberali, migreny mi trvali 3 dni a vela som zvracala, az do vysilenia, nevladala som vstat z postele, nieto ist niekam na pohotovost. Skratka zmenil sa priebeh zachvatov a doktorka (aj ja) to pripisujeme obrovskym hormonalnym vykyvom, ktorymi si telo prechadzalo. Tak cisto teoreticky - mozno je to aj tvoj pripad, najma ak si este brala hormony kvoli KETu.
Ja síce nie som migrenicka, ale mávam prísernu bolesť hlavy keď teraz pri KET beriem estrofem.
@vanda3004 a berieš hormonálne lieky? Ja som tiež po KET a nemávam často bolesti hlavy ale keď som začala brať Estrofem, okamžite ma bolela prvé dni. Kedysi keď so km brala antikoncepciu, mala som riadne migrény. Tak že či to nesúvisí s hormónmi. Držím ti palce, aby bolo lepšie a výsledok KET dobrý. Kedy sa chystáš testovať? Ja chcem vydržať aspoň do 11. Dňa 🙂
@vanda3004 a berieš hormonálne lieky? Ja som tiež po KET a nemávam často bolesti hlavy ale keď som začala brať Estrofem, okamžite ma bolela prvé dni. Kedysi keď so km brala antikoncepciu, mala som riadne migrény. Tak že či to nesúvisí s hormónmi. Držím ti palce, aby bolo lepšie a výsledok KET dobrý. Kedy sa chystáš testovať? Ja chcem vydržať aspoň do 11. Dňa 🙂
@anonym_d6b546 neviem kedy budem testovať , asi v stredu skúsim 🙂
Mňa v oboch tehotenstvach pp KET bolela hlava. Magnosolv, veľa vody, veľa čerstvého vzduchu a tigria masť na spánky mi trochu pomáhali.

@vanda3004 Mozno bolest hlavy vobec nesuvisi s KET ale najnizsim tlakom vzduchu za poslednych 10 rokov. Ja som tiez migrenicka, a vcera to bolo hrozne. Migrena v pravej strane hlavy. Tiez som bola pred rokmi na KET a nebolela ma hlava.
https://www.imeteo.sk/spravy/boli-vas-hlava-poc...