icon

Neznesiteľná bolesť hlavy po kryoembryotransfere

vanda3004
13. feb 2026

Som mogrenička, ale už dlhšie som problém s bolesťou hlavy nemala, až teraz 5 dni po KET.
Paralen , magnosolv a ani veľa vody nepomáha …
V centre poradiť nevedia, že mám ísť za praktickým lekárom 🤨 , lenže ja ho mám na druhej strane republiky
Viete mi poradiť , mala niektorá , takyto problém ?

nikola81
13. feb 2026

@vanda3004 Mozno bolest hlavy vobec nesuvisi s KET ale najnizsim tlakom vzduchu za poslednych 10 rokov. Ja som tiez migrenicka, a vcera to bolo hrozne. Migrena v pravej strane hlavy. Tiez som bola pred rokmi na KET a nebolela ma hlava.
https://www.imeteo.sk/spravy/boli-vas-hlava-poc...

anonym_c3a4a5
13. feb 2026

@vanda3004 ahoj, ja som dlhorocna migrenicka, mam za sebou aj ET. Mala som uz migreny stabilizovane, lieky zaberali ale v tehotenstve som ich nemohla a teda mne sa pocas teho rozbehli sialene migreny. Samozrejme obyč paralen a magnosolv nezaberali, migreny mi trvali 3 dni a vela som zvracala, az do vysilenia, nevladala som vstat z postele, nieto ist niekam na pohotovost. Skratka zmenil sa priebeh zachvatov a doktorka (aj ja) to pripisujeme obrovskym hormonalnym vykyvom, ktorymi si telo prechadzalo. Tak cisto teoreticky - mozno je to aj tvoj pripad, najma ak si este brala hormony kvoli KETu.

opi14
13. feb 2026

Ja síce nie som migrenicka, ale mávam prísernu bolesť hlavy keď teraz pri KET beriem estrofem.

anonym_d6b546
Včera o 14:45

@vanda3004 a berieš hormonálne lieky? Ja som tiež po KET a nemávam často bolesti hlavy ale keď som začala brať Estrofem, okamžite ma bolela prvé dni. Kedysi keď so km brala antikoncepciu, mala som riadne migrény. Tak že či to nesúvisí s hormónmi. Držím ti palce, aby bolo lepšie a výsledok KET dobrý. Kedy sa chystáš testovať? Ja chcem vydržať aspoň do 11. Dňa 🙂

vanda3004
autor
Dnes o 12:17
@anonym_d6b546

@vanda3004 a berieš hormonálne lieky? Ja som tiež po KET a nemávam často bolesti hlavy ale keď som začala brať Estrofem, okamžite ma bolela prvé dni. Kedysi keď so km brala antikoncepciu, mala som riadne migrény. Tak že či to nesúvisí s hormónmi. Držím ti palce, aby bolo lepšie a výsledok KET dobrý. Kedy sa chystáš testovať? Ja chcem vydržať aspoň do 11. Dňa 🙂

@anonym_d6b546 neviem kedy budem testovať , asi v stredu skúsim 🙂

vanda3004
autor
Dnes o 20:55
@vanda3004

@anonym_d6b546 neviem kedy budem testovať , asi v stredu skúsim 🙂

@vanda3004 aj ja

michaela329
Dnes o 21:07

Mňa v oboch tehotenstvach pp KET bolela hlava. Magnosolv, veľa vody, veľa čerstvého vzduchu a tigria masť na spánky mi trochu pomáhali.