Niekto teraz IVF v GYNCARE Žilina
Podstupujete teraz niektora IVF v Gyncare ZA? Ja ho akurat podstupujem teraz.
@simona1994 ano Gynfiv ja tapa 🙈🤦♀️ uz som dopletena cela a z tej stimulacky mi je trochu na prd. A kedy si mala ET?
@jarrys 19.aprila som mala ET
Skúsime to zase o pol roka
Tebe držím palce 🍀 ja som znášala stimulku super na to že mám milión diagnóz 🙏 až som bola prekvapená
@jarrys mna boli a toci sa mi hlava ale mam aj nizsky tlak tak mozno z toho. To je mi luto ze to nevyslo. Ja som mala vo februari KET ale v inom centre. Bohuzial sa daco zomlelo a HCg zacalo padat a koniec. Ale menila som lebo tam urobili par kixov. Od nedele som teraz na stimulacke a vo stvrtok idem na prvu kontrolu. mozem sa opytat kedy cca robili odber vajicok? teda na ktory den od zaciatku menstruacie? a dali si si v anesteze ci bez?
@jarrys no MS som mala 2.4 a od 4.4 som si pichala hormóny a 16.4 som mala OPU
BOLA celková anestéza ale zákrok trval max 20 minút
Ja som mala 19 vajíčok a skoro všetky boli zle 😭 nakoniec sa ale predsa podarili dve ktoré mi vložili ale nemali ani predĺženú kultivaciu
Druhýkrát by som ju určite dala
A bojím sa, že sa to opakuje znova vôbec neviem kde sa stala chyba
@simona1994 no ja co som bola na prvej klinike, tak som mala v celkom anesteze odber. Len tu spominal ze robia aj bez anestezy a hlavne ak neocakavaju vela vajicok co v mojom pripade neocakavaju. co som bola teraz v januari v centre v BB tak som si davala predlzenu kultivaciu. mala som 4vajicka,3zrele a oplodnili sa a po 3dni 2 zacali spomalovat. Na 5den to nedohnqli a ostalo len 1embryo ktore sa zamrazilo a s dalsim menzesom som sla na KET. Tam ET ani neponukali ze rovno KET. po dvoch tyzdnoch mi ale zacalo klesat HCG a za tyzden uz kleslo uplne a aj som zacala krvacat. som zvedava ako to dopadne tu. ale predlzenu kultivaciu si chcem dat znova.
Baby ja tiez chodim do GF ZA. 🙂 ste spokojne s personalom a komunikaciou? Mne sa uz raz stalo, ze zabudli zavolat 🙄😏
@tessa2299 ja som bola veľmi spokojná
Vždy mi zavolali, keď išlo o výsledky po telefóne
Aj pani doktorka Švecova veľmi milá ku nej som chodila od začiatku 😊 druhýkrát to chcem skúsiť ešte raz tam
@simona1994 a kedy mas v plane ist na dlasie ivf? 🙂
@tessa2299 minimálne o pol roka potrebujem si dať dokopy psychiku
Nemám žiadnych mrazačikov keby boli, tak som tam v júni 😁 ako už som bola na tom aj tak, že budeme bez deti, ale nemozem sa vzdať po prvom neúspechu
@simona1994 to urcite nie. Tak drzim palce, nech sa ti podari dalsi cyklus IVF 🙂😊
@tessa2299 ďakujem pekne 🍀 budem veriť, že áno
A ty si ako na tom?
@simona1994 ja som akurat po biochemickom. Testy silneli do 11 dpt. Potom zoslabol. Ideme pobehat vysetrenia a vklad 🙂
Ja sa tiež pridávam do diskusie 😊 tiež máme teraz v máji ivf, včera som skončila so stimulaciou a zajtra má čaká odber tak som zvedavá ako to dopadne...
Prečo mám pocit, že viac vychádzajú KETY ako ET 😭 ja už sa normálne bojím a keby som mala ísť druhýkrát tak isto KET
@simona1994 mne nevysiel KET. V BB robia iba KETY anie ETY. a po skoro mesiaci od KET bol koniec. Ono by som povedala ze je to asi velmi individualne. Jednej znamej vysiel IVF - ET hned na prvykrat. Ja som zvedava ako to dopadne teraz. Dufam ze teraz to u vyjde. Inak sa z toho budem spamatavat dlho.
@jarrys držím palce 🍀 ja som sa veľmi bála ako zareagujem na stimulku lebo to somnou nič poriadne nerobilo, ale na prekvapenie všetko super 🤭
A si na Peenke?
@simona1994 zatial nie som na pn. zatial si vezmem len volno v den odberu vajicok a den po, ak by mi ostalo zle po anesteze lebo mam vyoperovany zlcnik tak taketo veci znasam horsie. a ak sa podari embryjko tak rozmyslam ze mozno par dni po vklade by som si vzala volno. ty si bola pn?
@jarrys áno ja som bola od začiatku PN až buduci týždeň idem do práce
Robím 12ky mam trombofilny stav nechcela som riskovať
No druhýkrát už ostanem asi v práci a zoberiem si voľno na OPU a transfer
Oddýchla som si hlavne psychicky aj keď ktovie ako to budem znášať druhýkrát
@simona1994 no ja sa na to snazim nemysliet vobec. prvykrat som sa tesila od zaciatku a ked sa nieco pokazilo tak ma to velmi stresovalo a psychicky davalo dole. teraz sa snazim na to nemysliet vobec a ani sustredit aj ked ma obcas prepadaju stavy strachu ze co ak sa to zase nepodari.
@jarrys veru ale silno držím palce nech to vyjde
Ja som bola s personálom veľmi spokojná aj včera ma ukludňovali 🥺
Potom keď budeš chodiť na kontrolu ráno na krv a sono môže sa stať, že nebudeš mať stále jedného lekára čo ťa bude pozerať, ale všetci vedia o tvojom zdravotnom stave
@simona1994 ano viem, aj v predchadzajucom to tak bolo. Mna hlavne zaujima kto bude robit odber a pripadne vklad. Chcela by som aby to robil Galo.
@jarrys no mne odber aj vklad robila doktorka Švecova
Galo prišiel pozrieť keď som ležala pri vklade a včera sa bol tiež na mňa pozrieť bol optimista, ale ja nie 😏
@simona1994 a vcera ti co robili? no ja by som chcela mala mat Gala. Tak uvidime ako to vypali. zajtra mam kontrolu tak som zvedava ako sa to vyvija.

@jarrys myslíš GynFiv či máme tu ešte jedno CAR? Ja som v GynFiv včera ukončila prvý ET 😪 držím palce 🍀