icon

Nové centrum asistovanej reprodukcie po neúspešnom IVF

silvia140413
24. feb 2026

Ahojte, chodila som do Heliosu v Kosiciach, avsak po 2 neuspesnych vkladoch rozmyslam co dalej. Bolo to moje prve IVF, avsak neviem ci ist dalej abo ostat v KE. Ste tu niekto kto isiel viac na zapad? Boli ste tam spokojnejsie? Co sa tyka Heliosu, bola som trosku sklamana odmeranostou sestriciek a ich pristupu. Viem ze to je ich robota, avsak empatia nieje vec ktora by mala v takychto centrach chybat.

parvinka0001
24. feb 2026

Ja som síce do Heliosu nechodila ale do Gyncare Košice tak sme mali jedno ivf - jeden vklad .keďže už pri tomto mi bolo neskutočne zle vedela som že cestu ďalej by som nedávala . Tak sme šli do splnu tam tiež jedno ivf vklad vyšiel . Keď som musela chodiť na kontroly len s vedrom lebo som ledva žila a cestu do Prešova som dala dvakrát . Zamna treba zvážiť či budes tak ďaleko moct cestovať .

leona45
24. feb 2026

@silvia140413 ja som bola v Bratislave v Gynfive, podarilo sa na 1 pokus, spokojnosť s personálom ale problém nebol u mňa ale u manžela. Aj to veľa robí, kto je chorý, kto má problém.

33tehulka33
25. feb 2026

@silvia140413 ja som bola v heliose na konzultáciu a hneď som to stopla za mna zle centrum/ chodíme do Ba a žijeme vo svajciarsku /8hodin cesty/ a chodíme na otočku alebo jednu noc prespime v ba a žiaden problem.

slniecko1109
Dnes o 08:36

Ja som tiež bola v Heliose v Martine a nebola som spokojná.Ani proces IVF nebol úspešný.Odobrali 5 vajíčok a ani jedno neprežilo.