Odber vajíčok v sanatóriu Helios
Dievčatá, ako prebieha odber vajíčok pred IVF v sanatóriu Helios? Onedlho ma to čaká a začínam mať z toho strach.
@macik9999 ďakujem za povzdbudenie 🙂 ja som ešte nikdy nebola uspatá, tak neviem, čo mám čakať....a tebe gratulujem ku dvojičkám, musí to byť krásny pocit byť mamou...
Nic neboj aj my sme boli minuly rok a za tyzden cakame miminko 🙂 Nie je to nic hrozne, vsetci su tam velmi zlati. Trva to kratucko, zobudis sa ako nic a trosku si este polezkas ako pise macik9999 a potom ides domkov. Niekto ta bude musiet prist ale vyzdvihnut kedze budes po narkoze. Vobec sa nemusis bat 🙂 pre mna bolo horsie pichanie do bruska pred odberom, samotny odber prebehol rychlo a bezbolestne. Drzim palce.
@macik9999 ahoj, prosím ako je možné ,že dvojičky keď v Helios vkladaju len jedno embryjko ?
Ďakujem za odpoveď
@martinna123
@martinna123 nase uz budu mat 7 rokov vtedy sme sa pytali ci by nam vlozili dve ze by bola vyssia sanca ze sa jedno ujme a bac obidve

Ja som bola dva krát nie je to nič strašné neboj sa budeš mať krátku narkozu celé to trvá asi 10minút potom si ešte polezis nejaký čas a pustia tá držím palce máme doma trojročné dvojičky