icon

Odporúčané centrá asistovanej reprodukcie v Bratislave

uzmanenapadanic
25. apr 2025

Prajem pekny den,
Dievcata ktore ste si tym presli, ktore centrum odporucate, co sa tyka ludskeho pristupu,odbornosti a uspesnosti, aj ked teda je mi jasne ze uspesnost zarucena nie je… Odporucanie mojho lekara je Gin-fiv v BA ale na nete je dost negativnych recenzii hlavne co sa ludskeho pristupu tyka. Dakujem

modrahruska
25. apr 2025

Pozri, myslim, ze recenzie car velmi silno zavisia od uspesnosti liecby. A tu ti nikto nezaruci. Musis jednoducho skusit a na zaklade vlastnych pocitov sa rozhodnut kde podstupis liecbu. Za seba mozem napisat, ze sme po rokoch neuspechov zmenili centrum a v novom sa podarilo na prvykrat. Nahoda? Mozno. A mozno aj nie. Mala som tam hned od zaciatku akysi lepsi pocit a vela veci prebiehalo lepsie, administrativne, ludsky, pohodlie, niektore malickosti ktore ale velmi pomohli - klinika Reprofit Brno (BA+Brno, nemuseli sme zakazdym cestovat) dnes uz sa spojili s Iscare a sidlia na ich povodnej adrese - neviem ako to tam funguje teraz.

babushkaem
25. apr 2025

ja som bola v gynfive, sice nie na ivf, ale jedna ruka nevedela, co robi druha, tri krat mi volali kvoli terminu, vzdy niekto iny a vzdy iny termin. nakoniec mi este dosrali anestezu (ale to teda neviem, asi nebola ich pracovnicka, ale mala som pocit, ze sa na mne uci). to som potom tyzdne rukou ani pohnut nevedela, lebo mi celu davku vytrepali mimo zilu, aj ked som ich an to upozornovala, ze mi to ide mimo a ze to extremne boli. a este ja som bola sprosta :D, az potom ked som nie a nie zaspat, tak mi druhu davku dali do druhej ruky...
a na druhu stranu som mala ivf v repromedike a tam som bola velmi spokojna, aj ked aj na nich som citala zle recenzie, ale nikdy som tam zlu skusenost nemala, boli tam aj moje kamosky a tiez to iste...

veklipo
25. apr 2025

Ja som bola v Gynfive na IVF pred 8. rokmi. Vtedy kliniky uvádzali % úspešnosti liečby. Gynfiv mal 95%, tak som šla tam. IVF nám vyšlo na 1x, zostala som tam aj na bežnej gynekológii. Celý čas si platím VIP 150€/rok a som absolútne spokojná. Druhe tehotenstvo som mala prirodzene, ale rizikové. Dr, sa niečo nezdalo, tak mi priamo u nich robili kopec dodatočných vyšetrení externými expertmi. niektorí dr z Gynfivu slúžia v Ružinove a maju celkom dobrú siet.
Tento týždeň som tam absolvovala zákrok na krčku, a teda kľudne by som si tam ešte poležala. Velmi som bola spokojná. Samozrejme za príplatok
Tiež mi tam robili laparoskopiu kvôli endometrioze a bolo to super. Za príplatok
Gynfiv odporúčam, ale hneď nadštandard.

baskustek
25. apr 2025

Každý bude odporúčať to, kde sa im to podarilo. Ale na SVK je to asi na jedno kopyto. Ja chodím do gyn Fiv, ale v ZA. Prvé IVF nám nevyšlo, po PK nám nezostalo ani jedno embryo. Ale zas poznám dievčatá, ktorým to tam vyšlo, tak im dám ešte jednu šancu. Potom už asi pôjdem do Brna.

veso23
25. apr 2025

Ja mam skúsenost len s jedným centrom Helios v Bratislave, neviem teda porovnať ale bola som veľmi spokojná, netlacili hneď do ivf, personál na jednotku, nakoniec sme ale predsa išli do ivf (problém mám ja aj muž) na druhý pokus vyšlo a stále máme 7 zmrazenych embryi teda myslím že aj embryologiu majú dobrú.

urshullita6541
17. sep 2025

V BA sme zažili neúspech :( boli sme strašne sklamaní a potom sme po dlhom premýšľaní navštívili Reprogenesis v Brne a to bolo úplne ako iný svet. Bavili sa s nami ako s ľuďmi a nie bankomatom. Pán dr. si s nami prešiel čím sme si prešli, navrhol spočiatku menej invazívnu liečbu a tak sme boli nadšení, že sa nám venuje niekto, pri kom sme mali pocit, že mu na nás záleží. Nakoľko moje vaječníky nejak zblbli nešlo to a tak sme podstúpili úspešný IVF, takže za mňa sa určite oplatí hodinku z BA obetovať na cestu