icon

OHSS počas stimulácie

30. máj 2022

Mate s tym skusenosti?

pinaofina
31. máj 2022

Pocas? Ja som mala po odobrati vajicok. Nic prijemne, ale nastastie som mala len strednu intenzitu a neskoncila som v nemocnici

autor
1. jún 2022

@pinaofina ake su priznaky?

pinaofina
1. jún 2022

Silná bolesť brucha, velké nafúknutie, ťažko sa ti dýcha

katinkakatka
27. jún 2022

Ahoj, ja som mala uz 4 krat, raz ani neviem, dva krat zle, a raz velmi zle. Ale vzdy som to ustala nakoniec. Teraz chodim na kliniku v zahranici a tam (narozdiel od sk klinik) ma poucili ze musim prijimat velke mnozstvo proteinov uz od zaciatka stimulacie. 7-8 vajecnych bielkov denne. A fakt ked som to poctivo dodrziavala tak sice som mala OHSS ale ani som o tom nevedela.

sono2
27. jún 2022

Sú na to lieky ktoré to vedia zastaviť, vôbec neni dôvod na obavy

minnonnka
27. jún 2022

Mne sa rozbehol po vklade, skoncila som s tazkym OHSS a velkymi komplikaciami na 3 tyzdne v nemocnici. Najhorsie tyzdne mojho zivota, ale stalo to za to 💞

katinkakatka
27. jún 2022

@sono2 ono to same odide ked ti pride menstruacia, lieky na to niesu, vsade ti povedia len ze vysokoproteinova dieta

katinkakatka
27. jún 2022

@minnonnka a kolko vajicok ti odobrali? Mala si cerstvy vklad? A bol vklad uspesny?

sono2
27. jún 2022

@katinkakatka sú. Ja som brala hneď po opu a šla na vklad. Boli to tabletky na zastavenie laktacie a brala som Ich 8 dní.
Ostala som Tehotná

sono2
27. jún 2022

@katinkakatka bola som na klinike v AT

minnonnka
27. jún 2022

@katinkakatka odobrali mi 10 vajicok, takze nic strasne a nikto ani necakal, ze by sa OHSS z toho mohol rozbehnut. Mala som cerstvy vklad a ten vysiel 🥰 Aj ked kvoli OHSS mi v nemocnici chceli prerusit tehotenstvo, no branila som sa zubami-nechtami ☺️