Ovulácia a dlhodobé snaženie sa
Dobry den
Mam taku otazku a som momentalne nervozna , lebo ma napadla taka vec ze . Chodime do centra asistovanej ....
a najprv som brala clostybrel tie tabletky , na 14 den som prisla a povedal ze folikuly su tam apichol mi pregnyl tak nejak HCG injekciu. Ale teraz mam vycitku ci sme to nepresvichli isli sme sa po tej inekcii kupat na kupalisko ale to sme cestovali a uz sme mali dohodnute, VEcer sme mali sex presli asi 12 hod od pichnutia injekcii, V autobuse po hodinke ma uz bolelo divne brcuho. ZE mohlo to prasknut ale co ak dosla ovulacia a sme to presvichli strasne sa citim velmi chceme a teraz neviem ci sme to stihli, doktor povedal ze vecer by to mohlo prist a mame snazit 3 dni. a kedze piatok vecer a dnes je sobta zase vieme vecer lebo muz je v robote. a este v stredu sme mali styk myslite ze mohli nejake spermie ostat do toho piatku ? dakujem za kazdu radu pochopenie.

To uz neovplyvnis, ale ak sa ti zda vecer neskoro, skoc za muzom do prace uz teraz rychlo taxikom 😀 Osobne si myslim, ze taketo analyzy su skor na skodu celej veci, skor sa zameraj na to, aby to vecer bolo fakt dobre. Inak nechces si vymazat fotku alebo meno a priezvisko, ci je to fakt verejna info, kedy s manzelom .....?
Kazdopadne drzim palce a dufam, ze budete mat stastny mesiac!