Po koľkých pokusoch ste mali úspešné mimotelové oplodnenie?
Ahojte snažilky, chcem sa spytat hlavne tych, ktore ste absolvovali viac krat IVF, na kolky pokus sa vam podarilo otehotniet ? My sme absolvovali 3 x IVF a 1 x KET ale vzdy neuspesne, nikdy sme nemali pozitivny test. Manzel ma zly spermiogram, ja som podla lekarov zdrava. Dakujem vsetkym velmi pekne za prispevky.
Ahoj, ja mám za sebou 5 vkladov z jedného IVF a nič....teda posledné bolo mimomaternicové. Nik nechápe, sme obaja úplne zdraví.
Ahoj, ja 4 vklady z jedného IVF. Neúspešne. O ďalšom IVF neuvažujem,mám jedno 15 ročné chlapča, bude si musieť v živote vystačiť. :( 🙂
Ahoj, nám vo februári vyšlo prvé IVF. Nemali sme žiadne embryjká na zmrazenie, ale našťastie zadaril sa ET, dúfam, že to dotiahneme do šťastného konca 🙂
Ahoj, nám sa podaril 2 vklad, ET nic, prvé KET ano, tiez dúfame že to dotiehneme do víťazného konca 😉 držím palce aj na nohách 😉
Ahojte, ja po prvom IVF ET neuspesny, cakam na vysledky KET! O 5dni dam vediet 🙂
Ahojte mne doma buvaju dvojrocne dvojicky chalani.Tiez som si uzila svoje.Prvy ET mi vysiel v pohode no na 14 den som potratila a tak som musela zacat od zaciatku lebo mi neostalo nic na mrazenie no na ten druhy raz to vyslo a stoji to za to.Vsetkym drzim palce nech to vyde je to super.Hlavne treba verit a ono to pojde
ahoj, mne to vyslo na 6ty pokus s 3tim IVF. Pred tym 2x IVF + 3 KET. Teraz mam 5,5 mesacnu dcerku. Stoji to za to, treba verit a nevzdavat sa. Este mam odlozene 3 embrya v mrazaciku.
Ahoj,nam až na 9.pokus v rámci 10.rokov snazenia a teraz majú krpci už 6 rokov a akurát sú prváci.Drzim palceky.❤️
Ahojte..viem ze je to tu starsieho data ale snad sa tu niekdo este najde .. Ja mam za sebou 1 IVF a 2 vklad a mala som PK a aj slebe OHHS.Prvy pokus nevysiel,davali sme 1 len.A teraz sme boli v utorok 10.11. na druhe KET a dali sme vlozit dve embrya.Beriem lenzeto a progesteron.Pri prvom pokuse som nemala ziadne priznaky ale teraz byvam obcas malatna,toci sa mi hlava a obcas mam taky tlak v podbrusku.Je to len 4 den po vlozeni a mam strach ci to vide... mali ste podobne priznaky ? Dakujem
@danka8881 Ahoj akurát čítam tvoj príspevok. Ako si dopadla? Ja som mala Vklad 1 blastocystu a na 10.den krv pozitívna, test negatívny. 6iadne príznaky. Po 3 dnoch sme krvny opakovali a bohužiaľ už bol negatívny, Ešte mám 2 mrazáčikov, tak tiež rozmýslam, že na další cyklus i ich dám vložiť naraz.

Ahoj ja mam prve 1IVF uspešne, aspon to teh. test stale potvrdzuje, ešte mi treba ist na krv aby to potvrdili. I ja som zdrava, manžel mal len 0,5%dobrych morfologickych spermii. Ak si ty zdrava, vždy je šanca.