icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

Strana
z8
zuzzi08
12. nov 2013

@bobulab no ja mám dnes 9 deň od KET a asi 2 deň po cítim podbruško, naliate prsia (presvitajú tmavo-modré žily) a pobolievajú aj kríže. Neviem či to môžu byť príznaky tehu alebo skôr menzesu (dnes by som mala dostať) 😒 . A ako na potvoru, už druhý deň mám upchatý nos, ale iba na pravej strane ☹ , takže ozaj neviem. Kedy si bola na kET?

bobulab
autor
12. nov 2013

@zuzzi08 6.11....Mam to napodobne, až na tie žily, preto sa na to pýtam...Od 1. dna som mala nafuknute brucho a potom aj pichalo a potom už to, co si napísala ty...Pri ET som nemala nic....

bobulab
autor
12. nov 2013

@zuzzi08 Ja mam dnes 6 den a ms cakam v nedelu cca

zuzzi08
12. nov 2013

@bobulab ja si už na ET ani nespomínam, ale pravdepodobne len to podbruško a prsia, pretože manžel hovoril, že ma kríže neboleli. Pamätá si to lepšie ako ja 😀

bobulab
autor
12. nov 2013

@zuzzi08 🙂 ..mna pred ms zacalo podbrusko bolet....par dni....kolko ti vkladali?...mne 2

zuzzi08
12. nov 2013

@bobulab mne iba jedno, pretože keď už mám jedno dieťa, bola by vysoká pravdepodobnosť mať dvojičky. Dr. sa k tomu postavil tak, že nevidí problém, že to určite vyjde, ale ja sa nechcem zbytočne predčasne tešiť 😒

bobulab
autor
12. nov 2013

@zuzzi08 a kde chodis...jasne, to aj mne v Gin Five povedali...Už pri ET 😒

zuzzi08
12. nov 2013

@bobulab ja chodím do Heliosu Martin k Dr. Krajkovičovi, úžasný človek. Veľmi ľudský a pristupuje k svojej práci tak, ako by to boli jeho detičky 😀 . Dodáva mi vždy pozitívnu energiu, tak preto v kútiku duše dúfam, že mu to aj tentoraz vyšlo 🙂

bobulab
autor
12. nov 2013

@zuzzi08 A prve mas prirodzene?...My pojdeme do MT ak to v BA nevíde...Sme z Kremnice

lennulik1
12. nov 2013

Ahoj,
absolvovala som 4x KET. Ziadne bolesti ani priznaky neboli. Az pri tom poslednom - asi po tyzdni od vkladu som mala vecer bolesti v podbrusku ako ked ma prist menstruacia (ale trvalo to tak pol hodinu, max. hodinu). Cely ten tyzden som bola ospala, vzdy po ceste z prace som v aute zaspavala. Inak vsetko ok. Aky velky sok som potom zazila, ked mi do telefonu oznamili, ze v krvi je HCG a ze mi gratuluju. Podotykam tehotenske priznaky ziadne, nebolo mi zle ani nic (cele tehotenstvo). Tento tyzden v piatok idem do porodnice, nakolko mam termin. Tehotenstvo bezproblemove, cakame babo, i ked vkladali 2 embrya. vzdy je nadej, vzdy je sanca 🙂 drzim palce.

zuzzi08
12. nov 2013

@bobulab nie mám ho z ET. Ja so chodievala pre Martinom do BA Iscare (2X IVF neúspešné - 3 KET neúspešné), vzhľadom k tomu som sa rozhodla zmeniť centrum a nelutujem. V martine na prvý pokus IVF 23 oplodnených embrii - vložené 2 a z toho narodený synček Samko (v decembri 2 rôčky). Dala som si zamraziť 10 embrii a teraz som bola na KET (vklad jedno a zamrazenýc ešte 9) 😉

bekki18383
12. nov 2013

@bobulab ahoj ja som6den po KET bolesti som mala na druhy den pobolievanie v podbrusku prsia ma bolia len trosku takze neviem ci to vide

zuzzi08
12. nov 2013

@bekki18383 určite 😉 držím palce,

zuzzi08
12. nov 2013

@lennulik1 gratulujem a prajem bezproblémový a rýchly pôrod 😉

lennulik1
12. nov 2013

@zuzzi08 dakujem 🙂 bola to dlha cesta za babom, ale predsa ti lekari vedia, co robia 🙂

bobulab
autor
12. nov 2013

@bekki18383 tak sme rovnako

bekki18383
12. nov 2013

@zuzzi08 dakujem 🙂 dufam ze nam to vide vsetkym 🙂

bekki18383
12. nov 2013

@bobulab tak super dufam zenam to vide naraz musii 🙂

bobulab
autor
12. nov 2013

Ja si to možem porovnavat len s ET....Vtedy nic...par dni pred ms ma zacalo boliet podbrusko...a mala som zimnice po nociach...to bolo z hornonov...Teraz mam 6 den. Zakrok ma trocha bolel, asi som nebola uvolnena. od 1. dna nafuknute brucho a sen tam pichlo. od cca 3 dna ako pred ms po nociach intenzivnejsie, pri cikani slabsie. dnes ma brucho v noci popri tom aj akoby bodavo ominalo. Chrbat ma boli, ale to može byt aj stuhnutý, lebo tentokrat od zakroku skoro len ležim. Po ET som isla na druhý den do prace. Som unavená, to je liekmi. Aj prsia podla mna bolia z liekov....

magdus999
12. nov 2013

Ahojte kocky. Ja som prave druhy den po ket. Vsetkym vam drzim palce a verim, ze sa nam to vsetkyn konecne podari. Som po stvrtom vklade, preto vam chcem poradit, urcite nic neporovnavajte s predchadzajucimi vkladmi, kazdy je uplne iny. Vzdy som sa tesila, ze je nieco ine ako predtym a vysledok bol zatial vzdy negativny. V Heliose mi aj povexali, ze kazdu periodu zena preziva inak, je to neporovnatelne.

Uz sa s vami vsetkymi tesim na pozitivne spravy 😀

bobulab
autor
12. nov 2013

@magdus999 aký je vas problem?

bekki18383
12. nov 2013

@magdus999 no ale je to strasne dlhe to cakanie 🙂 vies ze su vtebe a nevies ci ostanu je to na nervy 😕 ja sa stale pozorujem ale bola som prvy krat na KET takze neviem to porovnat. mna bolia krize ladvina vajecniky stipu a mam strasnu chut a sladke a tomamvzdy pri menzese za cokoladu sa aj pobijem 😀 no dufam ze nam to vide vsetkym co nato uz dlho cakame a budeme sa tesit ako nam rastu bruska a priberame 🙂

magdus999
12. nov 2013

@bekki18383 drzim silno palce,urcite sa to podari. Podla mna, tvoje priznaky vyzeraju optimisticky.
A veru to cakanie je priam katastrofa, horsie ako cela priprava na samotne ivf

magdus999
12. nov 2013

@bobulab nemame ziadny problem. Sme obaja zdravi. Embrya nam vsetky prezili pk, su priam ucebnicove. Embryologicka za celu prax take pekne nevidela. Ja mam sliznicu ukazkovu bez brania liekov na podporu rastu.
Uz len verit, nic ine nam neostava. Asi to tak malo byt.... 😉

bobulab
autor
12. nov 2013

@magdus999 A preco sa to potom nepodari prirodzene?

bekki18383
12. nov 2013

@magdus999 ja som ivf nemala obisli sme to lebo umna by to nebolo uspesne tak hned na transfer. povedali ze je to zbytocny cas navyse tak uvidim

bobulab
autor
12. nov 2013

@bekki18383 nerozumiem, ako si obisla ivf?

bekki18383
12. nov 2013

@bobulab neviem ci IVF je inseminacia? takak ano lebo ja mam PCO a predtm ma moj gyn.liecil pregnyl a uz ani neviem ako sa volali tie inj. plus clostylbet to som aplikovala 3krat a potom do centra s papiermi ta cakali na schvalenie odtial ma poslali na laparku do dunajskej stredy tam sa potvrdilo pco len a inak vsetkpo ok. dali sme si pauzu skusali prirodzene a nic tak tam sli a pytali sa ci musime aj na inseminaciu a ze nie tak ma pripravili na odber vajicok to sme boli v maji mali sme 17 a prezili 4. po pol roku na vklad 2 teraz a 2 nam ostali. takze teraz cakame 🙂

bobulab
autor
12. nov 2013

@bekki18383 tak si myslela IUI asi 🙂

magdus999
12. nov 2013

@bobulab to praveze nik nevie. Asi stres z prace a velke pracovne zatazenie. Alebo medzi zemou a nebom. Nikto nevie, nechape....

Strana
z8