icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

Strana
z6
nairobi
5. okt 2025

@curlie ahoj,mna caka zajtra prvá kontrola ci zabral estrofem,ak zabral tak dam vedieť kedy bude náš prvý ket a ďakujem za otvorenie skupiny 🤗

curlie
autor
5. okt 2025
@nairobi

@curlie ahoj,mna caka zajtra prvá kontrola ci zabral estrofem,ak zabral tak dam vedieť kedy bude náš prvý ket a ďakujem za otvorenie skupiny 🤗

@nairobi ajoj, jeeeej držím palce 😍 máš prvé IVF? 😊

cubos
5. okt 2025

@curlie ahooj😊 ja idem zajtra na náš 7. vklad v poradí a zároveň sú to naše posledné embryjká.
Už si aj testovala? 😊

nairobi
5. okt 2025
@curlie

@nairobi ajoj, jeeeej držím palce 😍 máš prvé IVF? 😊

@curlie áno, prvé a aj zároveň posledné ivf,mame z neho 8 embryí a toto bude náš prvý ket 😊 tak som zvedavá co ukáže zajtrajšok

curlie
autor
5. okt 2025
@nairobi

@curlie áno, prvé a aj zároveň posledné ivf,mame z neho 8 embryí a toto bude náš prvý ket 😊 tak som zvedavá co ukáže zajtrajšok

@cubos joooj držím všetky palce aj labky, ktoré doma máme 😊 samozrejme že som sa, to by som nebola ja, premotivovaná 😃 ale test biely. Skúsim ešte asi zajtra a potom až na 8 - 10 dpt 🥹 ako vydržím 🙉

@nairobi krásny výsledok, daj nám vedieť 🥰

nairobi
6. okt 2025
@curlie

@cubos joooj držím všetky palce aj labky, ktoré doma máme 😊 samozrejme že som sa, to by som nebola ja, premotivovaná 😃 ale test biely. Skúsim ešte asi zajtra a potom až na 8 - 10 dpt 🥹 ako vydržím 🙉

@nairobi krásny výsledok, daj nám vedieť 🥰

@curlie v piatok 10.10.ma čaká prvý ket 😊 sliznica ma 10mm

curlie
autor
6. okt 2025
@nairobi

@curlie v piatok 10.10.ma čaká prvý ket 😊 sliznica ma 10mm

@nairobi 3 x 10 to musí byť ten šťastný deň 😍

nairobi
6. okt 2025
@curlie

@nairobi 3 x 10 to musí byť ten šťastný deň 😍

@curlie duuufam aj ja 🤗

emmitko
6. okt 2025

Ahojte, ja som dnes 2DC a prvýkrát mám tento vklad s infúzkami Omegaven. 16.10. mám kontrolu a dohodne sa termín vkladu 🙏🏻🍀 moc nám baby držím palce ❤️

kvkvi
6. okt 2025

Ahoj aj ja som mala vklad 3.10.

curlie
autor
7. okt 2025
@kvkvi

Ahoj aj ja som mala vklad 3.10.

@kvkvi ahoj 😊 a ako sa cítiš? Ja som mala včera test negatívny....Tak už sa nebudem testovať aspoň do piatka, zbytočne ma to deprimuje🥹

cubos
7. okt 2025

@curlie ešte nie je neskoro 😊 aký test si používala? 😊

foroyar26
8. okt 2025

@curlie Ahoj, ja som bola 2.10. na vklade. Bol to môj úplne prvý..A ešte som netestovala zatiaľ, bojím sa výsledku😬

monula333
8. okt 2025

@curlie ahoj drzim ti moc palce verim ze to tento druhy vklad bude uspesny 🙂 este sa mozu ukazat ciarky je cas 🙂 ja by som mala zacat so stimulaciou kolo 10-11.10 🙂 je to nase 3IVF tak uvidime

kvkvi
8. okt 2025

Ahohky, no ja uz mam take dusiky na testoch, dnes rano a vcera rano som si robila. Ale este to nic nemusi znamenat ❤️. Drzim palce. A dajte vediet ako ste na tom

curlie
autor
8. okt 2025
@kvkvi

Ahohky, no ja uz mam take dusiky na testoch, dnes rano a vcera rano som si robila. Ale este to nic nemusi znamenat ❤️. Drzim palce. A dajte vediet ako ste na tom

@cubos mám dr max 😊
@foroyar26 no čo, vydržala si? 🤭
@monula333 si zlatá, veľmi pekne ti ďakujem 🥰 už vyzerá lepšie ten test 🥹 A ako sa cítiš, si pripravená? 🙂
@kvkvi aj ja mám 🥹

cubos
8. okt 2025
@curlie

@cubos mám dr max 😊
@monula333 si zlatá, veľmi pekne ti ďakujem 🥰 už vyzerá lepšie ten test 🥹 A ako sa cítiš, si pripravená? 🙂
@kvkvi aj ja mám 🥹

@curlie nooo tak dr.max je super test ale má málo farbiva. Ale to ty už určite vieš 😊
Teším sa že tam máš už niečo na teste.
Veď pridaj fotku nech sa kocháme 😁😍

curlie
autor
8. okt 2025
@cubos

@curlie nooo tak dr.max je super test ale má málo farbiva. Ale to ty už určite vieš 😊
Teším sa že tam máš už niečo na teste.
Veď pridaj fotku nech sa kocháme 😁😍

@cubos ja tomu stále nemôžem uveriť 🥹 je to také krehké

cubos
8. okt 2025
@curlie

@curlie taaaa je krasna 😍
Potichučky gratulujem a držím veľmi veľmi palce 🥰

curlie
autor
8. okt 2025
@cubos

@curlie taaaa je krasna 😍
Potichučky gratulujem a držím veľmi veľmi palce 🥰

@cubos ďakujem veľmi 🥹❤️

monula333
8. okt 2025
@curlie

@cubos mám dr max 😊
@kvkvi aj ja mám 🥹

@curlie veru vsimla som si ze mimo hormonov aa aj hlava ukludnuje stale viac takze pocas tychto 4 mesiacov od posledneho IVF som nastavena tak do pohody. Ale cim sa to blizi samozrejme mam obrovsky strach opat z neuspechu. Ale hovorim si ze bude ako ma byt asi. Takze ideme na to. Dufam ze kombinacia picsi a macs bude pre nas ta prava. A kukam foto testu ta ciarka je krasna vklad si mala 1.10 vsak? Takze uz potichucky gratulujem 🥰

curlie
autor
9. okt 2025
@monula333

@curlie veru vsimla som si ze mimo hormonov aa aj hlava ukludnuje stale viac takze pocas tychto 4 mesiacov od posledneho IVF som nastavena tak do pohody. Ale cim sa to blizi samozrejme mam obrovsky strach opat z neuspechu. Ale hovorim si ze bude ako ma byt asi. Takze ideme na to. Dufam ze kombinacia picsi a macs bude pre nas ta prava. A kukam foto testu ta ciarka je krasna vklad si mala 1.10 vsak? Takze uz potichucky gratulujem 🥰

@monula333 bože keď to vravíš premýšľam, že vlastne už tak dlho tie hormóny beriem, že ani neviem aké to bude bez nich 🤭 joj moja, bude to v poriadku uvidíš 🥹 to bude do tretice všetko dobré 🥹 a zostala si v centre v ČR? Zmenili ti nejak lieky, alebo sa vieš dôvod problému, prečo to sa ti napríklad prestali vyvíjať? 🥹
Ja som inak raz šla na utz a tam pani doktorka Moricová, ako ma pozdravila, hneď som vedela že už chcem len túto doktorku 🥹 odvtedy len sa ku nej pýtam, to je tak milá, ľudská a chápajúca doktorka 🥹
Ďakujem ti ❤️ áno 1.10, 5 dpt som mala úplne biely a 6 dpt som videla už malilinkého ducha 🥹

monula333
9. okt 2025
@curlie

@monula333 bože keď to vravíš premýšľam, že vlastne už tak dlho tie hormóny beriem, že ani neviem aké to bude bez nich 🤭 joj moja, bude to v poriadku uvidíš 🥹 to bude do tretice všetko dobré 🥹 a zostala si v centre v ČR? Zmenili ti nejak lieky, alebo sa vieš dôvod problému, prečo to sa ti napríklad prestali vyvíjať? 🥹
Ja som inak raz šla na utz a tam pani doktorka Moricová, ako ma pozdravila, hneď som vedela že už chcem len túto doktorku 🥹 odvtedy len sa ku nej pýtam, to je tak milá, ľudská a chápajúca doktorka 🥹
Ďakujem ti ❤️ áno 1.10, 5 dpt som mala úplne biely a 6 dpt som videla už malilinkého ducha 🥹

@curlie no ja si pamatam to temne obdobie pocas stimulacie :D a fakt som bola zufala postupne sa to ale dalo do normalu. No liecbu mi nezmenili mam to tak isto vzhladom na fajn vysledky pri mojom AMH som mala 6 vajicok len ten vyvoj nam odisli vsetky az na jedno slabunke z ktoreho nrbolo nic. Najprv to dr hodil na moju kvalitu vajicok lebo vsetky ostatne vysetrenia sme mali ok. Tak ja s placom som odchadzala a potom ma na just napadlo dodatocne urobit este rozsireny spermiogram s fragmentaciou a ta nam odhalila 27 ci 28%. Po zaslani vysledkov dr bol prekvapeny ze to je dost vysoke cislo a ze teda zrejme to bol neuspech. 4 mesiace sme brali doplnky a navrhol nam teraz kombinaciu picsi a macs co by to mala vyriesit. Samozrejme medzi tym o cosi aj fragmentacia klesla takze uvidime. Takze druhy pokus isto bude uspesny tesim sa. Casto tu pisu kocky ze po prvom nevydarom vklade sa to telo nabudi a druhy prijme lepsie ❤️❤️

zuzka2662021
9. okt 2025
@curlie

@curlie jej super gratulujem. Ale mas priznaky? Ja som mala mat ket teraz niekedy ale koli chorobe mi ho odložili tak čakám na dalsi cyklus. Užívaš aj nejake lieky?

curlie
autor
9. okt 2025
@zuzka2662021

@curlie jej super gratulujem. Ale mas priznaky? Ja som mala mat ket teraz niekedy ale koli chorobe mi ho odložili tak čakám na dalsi cyklus. Užívaš aj nejake lieky?

@monula333 ja viem že je to hrozné povedať ale je to aj taká nádej, keď sa nájde niekde chyba a vedia aspoň s čím idú pracovať 🙉 ja vlastne ani neviem aký je rozdiel medzi Icsi a Picsi..A Macs je čo? 🤭 veľmi veľmi ti prajem, aby to vyšlo 🤞
Joj tak vidíš, dúfam že sa môžem pridať do tejto skupiny 🤭

@zuzka2662021 ďakujem 🙂 príznaky takmer žiadne, iba to že mám pobolievanie ako pri ms...Držím aj tebe palce, nech to vyjde 🙂

zuzka2662021
9. okt 2025
@curlie

@monula333 ja viem že je to hrozné povedať ale je to aj taká nádej, keď sa nájde niekde chyba a vedia aspoň s čím idú pracovať 🙉 ja vlastne ani neviem aký je rozdiel medzi Icsi a Picsi..A Macs je čo? 🤭 veľmi veľmi ti prajem, aby to vyšlo 🤞

@zuzka2662021 ďakujem 🙂 príznaky takmer žiadne, iba to že mám pobolievanie ako pri ms...Držím aj tebe palce, nech to vyjde 🙂

@curlie ďakujem

zuzka2662021
9. okt 2025
@kvkvi

@kvkvi no co ako čiarka silnie? Posli foto

monula333
10. okt 2025
@curlie

@curlie ano je to tak vzdy je lepsie nieco najst. A na vajickach vefia prist na to len tak ze oplodnuju polovicu partnerovymi a polovicu DV ak len s partnerovymi je vyvoj pomaly tak vedia ze neni problem vo vajicku. A popravdr ja to sama doteraz neviem. Ale virm ze tato kombinacia ma vybrat co najlepsie spermie. Tak dufam ze to dobre dopadne a ked nie tak budem potom rozmyslat. Ty sa mas ako ? Ciarka silnie ? 😊

curlie
autor
10. okt 2025
@monula333

@curlie ano je to tak vzdy je lepsie nieco najst. A na vajickach vefia prist na to len tak ze oplodnuju polovicu partnerovymi a polovicu DV ak len s partnerovymi je vyvoj pomaly tak vedia ze neni problem vo vajicku. A popravdr ja to sama doteraz neviem. Ale virm ze tato kombinacia ma vybrat co najlepsie spermie. Tak dufam ze to dobre dopadne a ked nie tak budem potom rozmyslat. Ty sa mas ako ? Ciarka silnie ? 😊

@monula333 ahaaa takže vy ste vyskúšali s tými darovanými? 🥹
Super, verím že vybrali to najlepšie 🥰 teším sa keď sa budeme spolu tešiť 🥹
Mám sa fajn, ďakujem za opýtanie 🥹 mám iba také pred ms bolesti...Čiarka neviem, mala som posledný test ten čo som fotila a tie, čo som objednala ešte neprišli 🙉 tak dúfam že prídu dnes aby som mohla oboznámiť budúceho otca so silnejšou čiarkou 🥹
A nemôžem sa už dočkať tej krvi, mám aj strach aby všetko bolo v poriadku a aj sa teším 🥹

kvkvi
10. okt 2025
@zuzka2662021

@kvkvi no co ako čiarka silnie? Posli foto

@zuzka2662021 ahojky, to je posledne 4 dni rano.. Dnes som 7dpt. No tiez len tak velmi opatrne. Moze sa vselico ešte stat.

Strana
z6