Podpora pri IVF a KET v októbri 2025
Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀
@curlie áno, prvé a aj zároveň posledné ivf,mame z neho 8 embryí a toto bude náš prvý ket 😊 tak som zvedavá co ukáže zajtrajšok
@curlie v piatok 10.10.ma čaká prvý ket 😊 sliznica ma 10mm
Ahojte, ja som dnes 2DC a prvýkrát mám tento vklad s infúzkami Omegaven. 16.10. mám kontrolu a dohodne sa termín vkladu 🙏🏻🍀 moc nám baby držím palce ❤️
Ahoj aj ja som mala vklad 3.10.
Ahohky, no ja uz mam take dusiky na testoch, dnes rano a vcera rano som si robila. Ale este to nic nemusi znamenat ❤️. Drzim palce. A dajte vediet ako ste na tom
Ahohky, no ja uz mam take dusiky na testoch, dnes rano a vcera rano som si robila. Ale este to nic nemusi znamenat ❤️. Drzim palce. A dajte vediet ako ste na tom
@curlie nooo tak dr.max je super test ale má málo farbiva. Ale to ty už určite vieš 😊
Teším sa že tam máš už niečo na teste.
Veď pridaj fotku nech sa kocháme 😁😍
@curlie veru vsimla som si ze mimo hormonov aa aj hlava ukludnuje stale viac takze pocas tychto 4 mesiacov od posledneho IVF som nastavena tak do pohody. Ale cim sa to blizi samozrejme mam obrovsky strach opat z neuspechu. Ale hovorim si ze bude ako ma byt asi. Takze ideme na to. Dufam ze kombinacia picsi a macs bude pre nas ta prava. A kukam foto testu ta ciarka je krasna vklad si mala 1.10 vsak? Takze uz potichucky gratulujem 🥰
@curlie veru vsimla som si ze mimo hormonov aa aj hlava ukludnuje stale viac takze pocas tychto 4 mesiacov od posledneho IVF som nastavena tak do pohody. Ale cim sa to blizi samozrejme mam obrovsky strach opat z neuspechu. Ale hovorim si ze bude ako ma byt asi. Takze ideme na to. Dufam ze kombinacia picsi a macs bude pre nas ta prava. A kukam foto testu ta ciarka je krasna vklad si mala 1.10 vsak? Takze uz potichucky gratulujem 🥰
@monula333 bože keď to vravíš premýšľam, že vlastne už tak dlho tie hormóny beriem, že ani neviem aké to bude bez nich 🤭 joj moja, bude to v poriadku uvidíš 🥹 to bude do tretice všetko dobré 🥹 a zostala si v centre v ČR? Zmenili ti nejak lieky, alebo sa vieš dôvod problému, prečo to sa ti napríklad prestali vyvíjať? 🥹
Ja som inak raz šla na utz a tam pani doktorka Moricová, ako ma pozdravila, hneď som vedela že už chcem len túto doktorku 🥹 odvtedy len sa ku nej pýtam, to je tak milá, ľudská a chápajúca doktorka 🥹
Ďakujem ti ❤️ áno 1.10, 5 dpt som mala úplne biely a 6 dpt som videla už malilinkého ducha 🥹
@monula333 bože keď to vravíš premýšľam, že vlastne už tak dlho tie hormóny beriem, že ani neviem aké to bude bez nich 🤭 joj moja, bude to v poriadku uvidíš 🥹 to bude do tretice všetko dobré 🥹 a zostala si v centre v ČR? Zmenili ti nejak lieky, alebo sa vieš dôvod problému, prečo to sa ti napríklad prestali vyvíjať? 🥹
Ja som inak raz šla na utz a tam pani doktorka Moricová, ako ma pozdravila, hneď som vedela že už chcem len túto doktorku 🥹 odvtedy len sa ku nej pýtam, to je tak milá, ľudská a chápajúca doktorka 🥹
Ďakujem ti ❤️ áno 1.10, 5 dpt som mala úplne biely a 6 dpt som videla už malilinkého ducha 🥹
@curlie no ja si pamatam to temne obdobie pocas stimulacie :D a fakt som bola zufala postupne sa to ale dalo do normalu. No liecbu mi nezmenili mam to tak isto vzhladom na fajn vysledky pri mojom AMH som mala 6 vajicok len ten vyvoj nam odisli vsetky az na jedno slabunke z ktoreho nrbolo nic. Najprv to dr hodil na moju kvalitu vajicok lebo vsetky ostatne vysetrenia sme mali ok. Tak ja s placom som odchadzala a potom ma na just napadlo dodatocne urobit este rozsireny spermiogram s fragmentaciou a ta nam odhalila 27 ci 28%. Po zaslani vysledkov dr bol prekvapeny ze to je dost vysoke cislo a ze teda zrejme to bol neuspech. 4 mesiace sme brali doplnky a navrhol nam teraz kombinaciu picsi a macs co by to mala vyriesit. Samozrejme medzi tym o cosi aj fragmentacia klesla takze uvidime. Takze druhy pokus isto bude uspesny tesim sa. Casto tu pisu kocky ze po prvom nevydarom vklade sa to telo nabudi a druhy prijme lepsie ❤️❤️
@curlie jej super gratulujem. Ale mas priznaky? Ja som mala mat ket teraz niekedy ale koli chorobe mi ho odložili tak čakám na dalsi cyklus. Užívaš aj nejake lieky?
@monula333 ja viem že je to hrozné povedať ale je to aj taká nádej, keď sa nájde niekde chyba a vedia aspoň s čím idú pracovať 🙉 ja vlastne ani neviem aký je rozdiel medzi Icsi a Picsi..A Macs je čo? 🤭 veľmi veľmi ti prajem, aby to vyšlo 🤞
Joj tak vidíš, dúfam že sa môžem pridať do tejto skupiny 🤭
@zuzka2662021 ďakujem 🙂 príznaky takmer žiadne, iba to že mám pobolievanie ako pri ms...Držím aj tebe palce, nech to vyjde 🙂
@monula333 ja viem že je to hrozné povedať ale je to aj taká nádej, keď sa nájde niekde chyba a vedia aspoň s čím idú pracovať 🙉 ja vlastne ani neviem aký je rozdiel medzi Icsi a Picsi..A Macs je čo? 🤭 veľmi veľmi ti prajem, aby to vyšlo 🤞
@zuzka2662021 ďakujem 🙂 príznaky takmer žiadne, iba to že mám pobolievanie ako pri ms...Držím aj tebe palce, nech to vyjde 🙂
@curlie ďakujem
@kvkvi no co ako čiarka silnie? Posli foto
@curlie ano je to tak vzdy je lepsie nieco najst. A na vajickach vefia prist na to len tak ze oplodnuju polovicu partnerovymi a polovicu DV ak len s partnerovymi je vyvoj pomaly tak vedia ze neni problem vo vajicku. A popravdr ja to sama doteraz neviem. Ale virm ze tato kombinacia ma vybrat co najlepsie spermie. Tak dufam ze to dobre dopadne a ked nie tak budem potom rozmyslat. Ty sa mas ako ? Ciarka silnie ? 😊
@curlie ano je to tak vzdy je lepsie nieco najst. A na vajickach vefia prist na to len tak ze oplodnuju polovicu partnerovymi a polovicu DV ak len s partnerovymi je vyvoj pomaly tak vedia ze neni problem vo vajicku. A popravdr ja to sama doteraz neviem. Ale virm ze tato kombinacia ma vybrat co najlepsie spermie. Tak dufam ze to dobre dopadne a ked nie tak budem potom rozmyslat. Ty sa mas ako ? Ciarka silnie ? 😊
@monula333 ahaaa takže vy ste vyskúšali s tými darovanými? 🥹
Super, verím že vybrali to najlepšie 🥰 teším sa keď sa budeme spolu tešiť 🥹
Mám sa fajn, ďakujem za opýtanie 🥹 mám iba také pred ms bolesti...Čiarka neviem, mala som posledný test ten čo som fotila a tie, čo som objednala ešte neprišli 🙉 tak dúfam že prídu dnes aby som mohla oboznámiť budúceho otca so silnejšou čiarkou 🥹
A nemôžem sa už dočkať tej krvi, mám aj strach aby všetko bolo v poriadku a aj sa teším 🥹
@kvkvi no co ako čiarka silnie? Posli foto
@zuzka2662021 ahojky, to je posledne 4 dni rano.. Dnes som 7dpt. No tiez len tak velmi opatrne. Moze sa vselico ešte stat.

@curlie ahoj,mna caka zajtra prvá kontrola ci zabral estrofem,ak zabral tak dam vedieť kedy bude náš prvý ket a ďakujem za otvorenie skupiny 🤗