Pomohli Vám bylinky či ine prípravky pred KET-ET?
Ahojte idem v septembri na KET ,jedno dietatko uz mame z KET, chceme druhe, pomohli vam dake bylinky ci ine doplnky stravy? Prípadne ako sa naladit zas pozitívne lebo mam aj obavy, ze to nevyjde.
ahoj, sama dobre vieš že to je hop alebo trop... ale úplne ťa chápem ❤️ ja som užívala inofolic, kyselinu listovú, tehu vitamíny.. KET vyšiel, máme krásne dvojičky 😊 veľmi držím palce, viem čím si prechadzas ❤️🍀
@snehulienka8
@snehulienka8 diky baby, no som hadam viac nervózna ako pred 1KET vtedy som to brala,ze to vynde hned ako niečo samozrejme ...teraz je to ine hm
Berem Cenovo Ok,prečo myslire ze bylinky nie? Oni su dost účinné hm,Alchemilku som pila pred 1KET no dufam a verím že vynde zas 🙂
@janulka257 a dávali ste si Len jedno vkladať?
@maminka1986 pit alchemilku PRED vkldom je ok...to sa moze, len niektore baby piju nevhodne bylinky v nevhodnom case a potom sa cuduju, ze veci nefunguju..tak ak clovek nevie ako, radsej nech nepije vobec, ale ak ma clovek dobru skusenost a vie ako, tak do toho👍
@snehulienka8 Ano pijú ju nevhodne presne 🙂 no mne možno pomohla neviem, keď ono vselico súvisí s tým;)
@maminka1986 dve sa vkladali a obe sa uchytili 🙂
.....
@janulka257 ahoj,prosim ta,ty si brala Inofolic a este k tomu zvlast kyselinu listovu?ja mam len inofolic a neviem ci to staci😒dakujem
@zuzik8425 ahoj, nejaký čas som to jedla spolu

byliynky nechaj na pokoji a z vitaminov si daj to, co ti schvalil lekar..dopredu sa znervoznovat ti tiez nepomoze..ja som nebrala nic a bolo dobre, ak uz jedno mate, bude i druhe👍