icon

Pomohli vám lieky z reprodukčnej imunológie otehotnieť?

28. feb 2025

Dobrý deň,

pomohli reálne niekomu lieky z reprodukčnej imunológie otehotnieť a donosiť zdravé dieťatko?

tamvtme
28. feb 2025

Ano, mne 🙂

vandica
28. feb 2025

Ahoj, áno mne. Ale ja som nemala problém otehotnieť ale donosit. Brala som Medrol hneď po zistení tehotenstva. A preventívne som si aj clexane pichala.

xxemma
28. feb 2025

Mne nie, 2x tehu nasadena liecba - MA, tretie tehu bez liecby a vsetko ok.

babushkaem
28. feb 2025

mne pomohol medrol a intralipidy

dasa234
28. feb 2025

Nie, nepomohli ani intralipidy a ani infuzia KIOVIG. Medrol mam kontraindikovany.

dadij
28. feb 2025

Nam ano,🙏 dnes mame doma 6 mesacne sikovne babatko.Chodila som do Nitry ma infuzie.

sonkam
28. feb 2025

To závisí od toho čo ti na repro-imuno našli a akú liečbu nasadia.

autor
1. mar 2025

@sonkam nám boli zistené protilátky voči manželovi. Avšak otehotnieť som nikdy problém nemala, ale opakovane potraty. Keď som brala infúzie som otehotnela, avšak potratila som znova, ale nemalo to súvis. Potom som otehotnela pri medrole a čudovali sa, že prirodzene, ale ako píšem, nemala som nikdy s tým problém. Avšak medrol som užívala až do 17tt a nakoniec to skončilo doslovne tragicky...
V okolí mám viac žien, čo absolvovali reprodukčnú imunológiu a každej jednej vyšli tieto protilátky.
Uvažujeme o ďalšom tehotenstve do budúcna a preto ma to zaujimalo, či naozaj podstupovať liečbu alebo to vynechať. Mám 1 zdravé dieťa, bez liekov.

martaatram
3. mar 2025

Mozno bude problem s krvou ? Hematologiu mas vysetrenu? Mne povedali ze ivf sa toto obide ze vytvaram protilatky … a Ano co aj ja viem skoro kazda co bola na tomto vysetreni jej toto vyslo

babi2345
4. apr 2025

@vandica môžem sa spitať, co vám vyšlo? Na čo ste dostali tieto lieky?

vandica
4. apr 2025

@babi2345 zvýšené cytokiny a NK bunky.