icon

Poradenstvo pre vyšetrenia v Bratislave po neúspešnom IVF

spuntik12
1. apr 2025

Dobrý deň
Mám za sebou neúspešne ivf pred ďalším vkladom by som chcela podstúpiť vyšetrenia
Mám výmenné lístky na endikrinologiu, imunológiu, genetiku a hematologiu, poraďte ku komu v Ba nakoľko potrebujem skorší termín a nikoho nepoznám
Ďakujem

babushkaem
1. apr 2025

Reproimuno je v ba len jedna, imunovital. Hematologiu odporúčam drakulovu.

bambulka711
1. apr 2025

@babushkaem
@spuntik12 k Drakulovej ale čakaj termín najskôr o pol roka, ak ťa vezme vôbec. Ja som sa objednávala na konci júna a termín som dostala v decembri. Endokrinológ ťa vezme podľa obvodu a imunológia už spomínaný imunovital. Drahý, ale termín dajú rýchlo. Genetika je nejaká tuším v Petržalke. My sme vyšetrenia riešili 3/4 roka.

spuntik12
autor
2. apr 2025

@babushkaem ďakujem pekne za radu
Idem sa skúsiť objednať

spuntik12
autor
2. apr 2025

@bambulka711 dakujem za radu a ta reproimulogiu sa hradí? Myslela som ze ked mame výmenné lístky preplaca vyšetrenie poistovna

bambulka711
2. apr 2025

@spuntik12 niečo prepláca poisťovňa, ale niečo sa platí. Ja som platila okolo 150€ zakaždým iba za seba. Tam sa platí iba za to, že vám pošlú výsledky s komentárom 50€ tuším. A genetika tiež asi nie je úplne zadarmo, ale na tej sme neboli. Neplatila som nič na hematológii a u endokrinológa.

spuntik12
autor
2. apr 2025

@bambulka711 dakujem pekne za vysvetlenie
Tak teda sa radsej pripravim na poplatky

kiwi3
3. apr 2025

Na parovu genetiku nechceš ísť? My sme boli na Americkom námestí a spravili nám aj hematologiu rovno. Reproimuno je drahé, tých 150 imunovital, ak ti nič nenájdu... minule ma dorazilo, že ešte 2% pýtali.

kiwi3
3. apr 2025

@bambulka711 my sme mali genetiku s hemato zadarmo, endokrinologiu som platila, lebo nikde nebool inak volny termín 3 mesiace

bambulka711
3. apr 2025

@kiwi3 ja som na genetike nebola, takže neviem veru. A tie 2% dojali aj mňa, skoro som mala chuť sa ich opýtať, či si zo mňa robia srandu, keď im platím 50e za to, že mi oznámia výsledky vyšetrenia, za ktoré som platila 100e 😂

kiwi3
3. apr 2025

@bambulka711 ja som tusim tych 150 platila hned a vopred, cize po vysledkoch uz nic nechceli. ale mozno aj ty a bolo to tak nauctovane, uz si napamatam. tie 2% - ako sila, urcite ich budem davat klinike, kde sa plati aj za chytenie klucky, este nehovoriac o tom, ze im to ide rovno do vacku, to je prijem, co sa nikde nemusi uvadzat. normalna nenazranost. keby to tam bolo aspon na nejakej super urovni, ale lekarka mierne nevrla a odber krvi mi robila nejaka indicka lekarka, co si to po rokoch chcela vyskusat. aj to bolo citit.

bambulka711
3. apr 2025

@kiwi3 áno, to už si mala naúčtované v tom. 50e je to tuším, keď prídeš osobne, 30e, ak pošlú mailom.

spuntik12
autor
3. apr 2025

@kiwi3 , mam zaujem o parovu generiku a keby aj spravili hematologiu a zadarmo to by bolo super
Kde na americkom námestí?