icon

Poraďte andrológa v okolí Veľkého Krtíša a Levíc

moname
29. máj 2012

Poradili by ste mi niekoho,bližšie k okresom VK a LV.Chodili sme do ISCARE BA ale to je ozaj ďaleko.Niečo bližšie a hlavne máme skúsenosti aj s "pacientským "wc tak to už zas nie.

moname
autor
29. máj 2012

Tak to by som asi veľa chcela? 🙂

olivia31
29. máj 2012

@moname Ahoj neviem presne v čom chceš poradiť. 🙂

moname
autor
29. máj 2012

Jáj či tak,chceli by sme( teda ja viac) niekde na spermiogram-len potrebujem doktora-andrológa,alebo urológ?, ktorý by sedel aj môjmu mužíkovi a dobre by bolo keby nemusíme ísť až do Ba.

estrelitka
30. máj 2012

@moname v Sliaci robia spermiogram....

olivia31
30. máj 2012

@moname Ahoj my sme boli v BB u MUDr. Kubiša ale to neodporúčam katastrofa. Ale odporúčam Sliač pán doktor Galát ....Gynpor.s.r.o , U.l SNP9, treba sa objednať na tel čísle.0917 277 0357 , 045 5429902, ALEBO v Martine sanatórium Helios asistovaná reprodukcia tam robia tieto vyšetrenia pánom tel. číslo 043 4306148, 043 4271201. ALEBO santórium Ikare. Martin nemám kontakt nájdeš na nete.

moname
autor
30. máj 2012

@olivia31 ĎAKUJEM-práve o MUDr.Kubišovi som tu nečítala nič pozitívne-tam nás poslali,ten Sliač by ma zaujímal,keby niekto napísal bližšie

moname
autor
30. máj 2012

@estrelitka -niečo bližšie mi vieš napísať hoc aj na IP-ikeď neviem ako funguje IP 🙂

olivia31
30. máj 2012

@moname Ahoj hoď si to do googla a prečítaj si o nich Gynpor. s.r.o...my sme tam boli je to tam dobré výsledky máš hneď v ten deň poobede.

estrelitka
31. máj 2012

@olivia31 niekde som počula že ten spermiogram neni taky podrobný ako v iných centrách...

estrelitka
31. máj 2012

@moname len to co ti napisala olivia my tam ideme a dal nam odporucenie dr

olivia31
31. máj 2012

@estrelitka Áno máš pravdu na sliači robia len ten základ z hlienu ale napr. v Martine v Heliose tam robie podrobnejší a trvá to dva týždne kým sa dozvieš výsledok čo na Sliači ešte v ten deň. 🙂

moname
autor
31. máj 2012

Lenže ja som sa nedočítala v tom Gynpor.s.r.o. o nejakom andrológovi ☹ ,lebo momentálne chodí manžel k endokrinológovi-Nebido a ták-a ja neviem kam z konopí,totiž či to má po 3iui,2ivf a asi 4 ket ešte nejakí zmysel-už len či by sa nepodarilo náhodou.Takže či máme nejaké spermie od Nebida

olivia31
3. jún 2012

@moname Skús tam zavolať Na SLIAČ...treba povedať aký je problém a tam ti povedia čo a ako všetko stojí za pokus. Doktor Galát má aj ambulanciu vo Zvolene to tiež nájdeš na internete .

moname
autor
4. jún 2012

@olivia31ďakujem🙂