Poraďte andrológa v okolí Veľkého Krtíša a Levíc
Poradili by ste mi niekoho,bližšie k okresom VK a LV.Chodili sme do ISCARE BA ale to je ozaj ďaleko.Niečo bližšie a hlavne máme skúsenosti aj s "pacientským "wc tak to už zas nie.
Jáj či tak,chceli by sme( teda ja viac) niekde na spermiogram-len potrebujem doktora-andrológa,alebo urológ?, ktorý by sedel aj môjmu mužíkovi a dobre by bolo keby nemusíme ísť až do Ba.
@moname v Sliaci robia spermiogram....
@moname Ahoj my sme boli v BB u MUDr. Kubiša ale to neodporúčam katastrofa. Ale odporúčam Sliač pán doktor Galát ....Gynpor.s.r.o , U.l SNP9, treba sa objednať na tel čísle.0917 277 0357 , 045 5429902, ALEBO v Martine sanatórium Helios asistovaná reprodukcia tam robia tieto vyšetrenia pánom tel. číslo 043 4306148, 043 4271201. ALEBO santórium Ikare. Martin nemám kontakt nájdeš na nete.
@estrelitka -niečo bližšie mi vieš napísať hoc aj na IP-ikeď neviem ako funguje IP 🙂
@olivia31 niekde som počula že ten spermiogram neni taky podrobný ako v iných centrách...
@moname len to co ti napisala olivia my tam ideme a dal nam odporucenie dr
@estrelitka Áno máš pravdu na sliači robia len ten základ z hlienu ale napr. v Martine v Heliose tam robie podrobnejší a trvá to dva týždne kým sa dozvieš výsledok čo na Sliači ešte v ten deň. 🙂
Lenže ja som sa nedočítala v tom Gynpor.s.r.o. o nejakom andrológovi ☹ ,lebo momentálne chodí manžel k endokrinológovi-Nebido a ták-a ja neviem kam z konopí,totiž či to má po 3iui,2ivf a asi 4 ket ešte nejakí zmysel-už len či by sa nepodarilo náhodou.Takže či máme nejaké spermie od Nebida

Tak to by som asi veľa chcela? 🙂