icon

Porovnanie kliník Reprofit a GynFiv v Bratislave

14. jún 2024

Ahojte,
tie ktoré ste boli na oboch klinikách v Bratislave, viete ich porovnať? Kde ste mali lepší pocit, prípadne kde sa o vás viac "zaujímali"?
Ďakujem veľmi pekne.

babushkaem
14. jún 2024

Ja som bola v gynfive a v repromedike, ale do gynfivu by som na ivf nesla.

sontamuycruel
23. jún 2024

V žiadnom prípade neodporúčam gyn fiv..NIKDY!!!
Zabili sme tam x rokov..nechali X €...arogantny pristup od Dr.Stenovej...a nikde sa človek nepohol..
Momentalne sme rok som v reprofite..okrem liekov ma to nič nestalo...a čuduj sa svete, zrazu sa dejú veci 😇🍀

katarinka_
24. jún 2024

my sme v gynfiv ale bola to len náhoda - šla som tam raz na jeden event o ovariálnej rezerve. 🙂 keď tu zrazu sme zistili s manželom, že má azoospermiu, tak sme tam zostali, ale vnímam to ako kolegynky vyššie - riešime náš problém a keď bude treba pristúpiť k ICSI, zvolíme zrejme iné centrum. všetci odporúčajú Brno... 🙂

luu1122
24. jún 2024

gyn fiv by som brala ako posledne centrum so vsetkych 🤣, ja osobne odporucam reprofit brno.

sontamuycruel
25. jún 2024

@katarinka_ nemusíte ísť do Brna.
Reprofit v BA.. ma výmenné služby s dr.z Brna..ja som mala už dvoch z Brna na mojom vysetreni...100% spokojnost..🍀🍀🍀

luu1122
26. jún 2024

@sontamuycruel v ba je to stale pod vedenim tych istych lekarov ako bolo byvale iscare centrum, akurat si to len kupili cesi a zmenili tomu nazov. Dokonca som mala info, ze ti lepsi lekari odtial poodchadzali aj sestricky do borov. Ja som nemala absolutne ziadny problem s brnom uplne iny pristup ako v iscare. Doteraz si pamatam ako mi doktor Valky povedal: ak nepojde na ivf hned nebudete tehotna. Mam 3 deti a od nich som isla s diagnozou neplodnosti.

sontamuycruel
27. jún 2024

@luu1122 Písem aktualne osobne skusenosti..a nie to, co som akoze len pocula..;)
Vy ste poculi, ze tí najlepsi poodchadazli do Borov..🤔Sranda, ze Grossova co je spicka ...je stale tam..dokonca pod nu patrim..aj Šustova tam stale je..
..naši známi chodili do Brna..už nemusia..lebo ich dr ..býva op- týždeň v reprofite v BA.. mňa vysetrovali tiez dvaja z Brna..
Za mňa 100%..mrzí ma, že vám nepomohli..

bielaruza78
3. júl 2024

My sme skúšali repromediku a gyn fiv.
Repromedika čistá katastrofa, samozrejme neúspešne.
Gyn fiv, pani doktorka Stenova, ktorá bola super a som v 10 týždni tehotenstva. 😊