Pozitívny tehotenský test na piaty deň po transfere
Ja som,mala taku tiez. Zalezi mnozstva hcg
@sabina57 to sa dáva 5-dňové embryjko, čiže je to ako keby 10 dpo, nie? V takom prípade je to pekná čiarka, mohla byť aj slabšia, ale čím silnejšia, tým lepšie (čím rýchlejšie je uhniezdenie, tým väčšia šanca, že to bude úspešné tehotenstvo) 🙂 držím palce
@dixitka 5 dpt nebude ako keby 10 dpt
@sabina57 to sa dáva 5-dňové embryjko, čiže je to ako keby 10 dpo, nie? V takom prípade je to pekná čiarka, mohla byť aj slabšia, ale čím silnejšia, tým lepšie (čím rýchlejšie je uhniezdenie, tým väčšia šanca, že to bude úspešné tehotenstvo) 🙂 držím palce
@dixitka áno, 5 dňovú blastocystu. Pravdepodobne i teda embryjko nedávalo načas, uhniezdilo sa asi skôr❤️
@dixitka 5 dpt nebude ako keby 10 dpt
@stellarstar 5 DPT je minimálne 10 DPO, nakoľko sa vkladá 5 dňové embryo
a hcg si si nepichala?
@stellarstar 5 DPT je minimálne 10 DPO, nakoľko sa vkladá 5 dňové embryo
@michaelaj174 tak mne v car rátali 5 dpt 6 dpt atd a nie 10 dpt 12 dpt 🙈
@michaelaj174 tak mne v car rátali 5 dpt 6 dpt atd a nie 10 dpt 12 dpt 🙈
@stellarstar riešili vyššie porovnanie DPT a DPO. Tie čo nechodia na IVF nepoznajú, čo je DPT, preto sa nevedia podľa toho orientovať. .....DPT je den po tranfere a DPO je den po ovulácii, to vieme. Takže keďže hore riešili koľko preklad 5 DPT na počet DPO: keď vajíčko odoberajú v deň ovulácie, 5 dní prebieha kultivácia a na 6.ty deň sa robí tranfer(+/-) a to je 0DPT, tak 5DPT je teoreticky 10 DPO alebo 11DPO (+/-).
@sabina57 ja som mala 5 DPT takúto peknú čiarku na mamateste. Ale na inom nebola taká pekná. Mama test má viac farbiva
@sabina57 otazkou je, ci si si pichala nieco na ovulaciu pred transferom alebo bol v prirodzenom cykle?
Ak si bez liekov, tak uz to je pozitivny test, a v tom pripade drzim palce.
Ak si si ale pichala nieco na ovulaciu, tak to bude este zostatok z liekov, a v tom pripade musis este pockat.
a hcg si si nepichala?
@babushkaem pichla ale na 2dpt som test veľmi slabo pozitívny. 3dpt bol už úplne negatívny a na 4dpt už začala byt vidiet čiarka ktorá silnela
@babushkaem pichla ale na 2dpt som test veľmi slabo pozitívny. 3dpt bol už úplne negatívny a na 4dpt už začala byt vidiet čiarka ktorá silnela
@sabina57 ahoj, ak si sa po pichnuti hcg dostala na biely test a teraz mas test pozitivny, mohlo by to byt tehotenstvo.kedy si si pichla hcg?
@sabina57 ahoj, ak si sa po pichnuti hcg dostala na biely test a teraz mas test pozitivny, mohlo by to byt tehotenstvo.kedy si si pichla hcg?
@janetinka27 hcg som si pichla 23.6. Čiarka silnie 🥹
@janetinka27 hcg som si pichla 23.6. Čiarka silnie 🥹
@sabina57 vyzera to velmi slubne, vela zdravicka zelam