icon

Pozitívny tehotenský test na piaty deň po transfere

sabina57
5. júl 2025

Ahojte baby. Mali ste niektorá už na 5dpt takýto pozitívny test? Mne to príde dosť skoro na takto viditeľnú čiarku.

Pozitívny tehotenský test na piaty deň po transfere
Strana
z2
terry658
Autor odpoveď zmazal
snowflakenel
5. júl 2025

Ja som,mala taku tiez. Zalezi mnozstva hcg

pabla99
5. júl 2025

@sabina57 takúto som mala na 7DPT, ale duchov od 5DPT. Embryjko sa mohlo skôr zavrtať 🩷 gratulujem

majamat
Autor odpoveď zmazal
mdse
5. júl 2025

@sabina57 podľa mňa je to pozit.

sabina57
autor
5. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat testy mám od včera pozitívne a je ich 5🤣 tak si nemyslím, že všetkých 5 je falosne pozitívnych. Včerajší ranný je slabší ako dnešný ranný

sabina57
autor
5. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat DPT sú dni po transfere. Umelé oplodnenie IVF

dixitka
5. júl 2025

@sabina57 to sa dáva 5-dňové embryjko, čiže je to ako keby 10 dpo, nie? V takom prípade je to pekná čiarka, mohla byť aj slabšia, ale čím silnejšia, tým lepšie (čím rýchlejšie je uhniezdenie, tým väčšia šanca, že to bude úspešné tehotenstvo) 🙂 držím palce

stellarstar
5. júl 2025
@dixitka

@sabina57 to sa dáva 5-dňové embryjko, čiže je to ako keby 10 dpo, nie? V takom prípade je to pekná čiarka, mohla byť aj slabšia, ale čím silnejšia, tým lepšie (čím rýchlejšie je uhniezdenie, tým väčšia šanca, že to bude úspešné tehotenstvo) 🙂 držím palce

@dixitka 5 dpt nebude ako keby 10 dpt

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
sabina57
autor
5. júl 2025
@dixitka

@dixitka áno, 5 dňovú blastocystu. Pravdepodobne i teda embryjko nedávalo načas, uhniezdilo sa asi skôr❤️

majamat
Autor odpoveď zmazal
sabina57
autor
5. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ďakujem😊

michaelaj174
5. júl 2025
@stellarstar

@dixitka 5 dpt nebude ako keby 10 dpt

@stellarstar 5 DPT je minimálne 10 DPO, nakoľko sa vkladá 5 dňové embryo

babushkaem
5. júl 2025

a hcg si si nepichala?

stellarstar
5. júl 2025
@michaelaj174

@stellarstar 5 DPT je minimálne 10 DPO, nakoľko sa vkladá 5 dňové embryo

@michaelaj174 tak mne v car rátali 5 dpt 6 dpt atd a nie 10 dpt 12 dpt 🙈

michaelaj174
5. júl 2025
@stellarstar

@michaelaj174 tak mne v car rátali 5 dpt 6 dpt atd a nie 10 dpt 12 dpt 🙈

@stellarstar riešili vyššie porovnanie DPT a DPO. Tie čo nechodia na IVF nepoznajú, čo je DPT, preto sa nevedia podľa toho orientovať. .....DPT je den po tranfere a DPO je den po ovulácii, to vieme. Takže keďže hore riešili koľko preklad 5 DPT na počet DPO: keď vajíčko odoberajú v deň ovulácie, 5 dní prebieha kultivácia a na 6.ty deň sa robí tranfer(+/-) a to je 0DPT, tak 5DPT je teoreticky 10 DPO alebo 11DPO (+/-).

michaelaj174
5. júl 2025

@sabina57 ja som mala 5 DPT takúto peknú čiarku na mamateste. Ale na inom nebola taká pekná. Mama test má viac farbiva

veselo_neveselo
5. júl 2025

@sabina57 otazkou je, ci si si pichala nieco na ovulaciu pred transferom alebo bol v prirodzenom cykle?
Ak si bez liekov, tak uz to je pozitivny test, a v tom pripade drzim palce.
Ak si si ale pichala nieco na ovulaciu, tak to bude este zostatok z liekov, a v tom pripade musis este pockat.

jankaa26
5. júl 2025

@sabina57 ano ja som mala uz na 5 DPT. A uz mame doma dievčatko.

sabina57
autor
5. júl 2025
@babushkaem

a hcg si si nepichala?

@babushkaem pichla ale na 2dpt som test veľmi slabo pozitívny. 3dpt bol už úplne negatívny a na 4dpt už začala byt vidiet čiarka ktorá silnela

janetinka27
5. júl 2025
@sabina57

@babushkaem pichla ale na 2dpt som test veľmi slabo pozitívny. 3dpt bol už úplne negatívny a na 4dpt už začala byt vidiet čiarka ktorá silnela

@sabina57 ahoj, ak si sa po pichnuti hcg dostala na biely test a teraz mas test pozitivny, mohlo by to byt tehotenstvo.kedy si si pichla hcg?

sabina57
autor
6. júl 2025
@janetinka27

@sabina57 ahoj, ak si sa po pichnuti hcg dostala na biely test a teraz mas test pozitivny, mohlo by to byt tehotenstvo.kedy si si pichla hcg?

@janetinka27 hcg som si pichla 23.6. Čiarka silnie 🥹

dadij
6. júl 2025

Ja som mala na 11 DPT takto 🙂 drzim palce 😇 pekna ciarka🤗

janetinka27
6. júl 2025
@sabina57

@sabina57 vyzera to velmi slubne, vela zdravicka zelam

mdse
6. júl 2025
@sabina57

@sabina57 gratulujem❤️

sabina57
autor
6. júl 2025

Clearblue ukazuje takto🥹

baskustek
18. júl 2025
@pabla99

@sabina57 takúto som mala na 7DPT, ale duchov od 5DPT. Embryjko sa mohlo skôr zavrtať 🩷 gratulujem

@pabla99 ahojky, vyšlo ti to v tej ZA? Koľko ste mali nakoniec embryí?

Strana
z2