icon

Predoperačné vyšetrenie pred mimotelovým oplodnením

lilyianka
22. sep 2016

Ahojte,onedlho ma čaká IVF-ICSI a teda si musím urobit predoperačné vyšetrenia....Doktorka z Car mi povedala,že na odber krvi možem íst aj počas menzesu,lenže možem vtedy odovzdat aj moč?Aby mi to náhodou neskreslilo vysledky....a ešte ma zaujíma ako dlho sa čaká na výsledky z krvných testov? Sestrička u obvodneho lekara vravela,že cca 2-3dni,je to tak? Vraj vysledky z predoperačného mozu byt stare 2 max.3tyzdne,ln sa bojim,že ak by som sla zajtra na krv,tak sa do tohto obdobia nevpracem,lebo sice už mam bolesti ako pred menzesom a aj ho v najblizsich dnoch ocakavam,len ci ako naschval nebude meskat....

evelka81
22. sep 2016

@lilyianka ahoj mne robili predoperacne v centre a moc som nedavala. Moc urcite pri menzese nie skreslilo by ti to vysledky . Kludne mozes ist aj po menzese na krv , ak by chceli aj moc vysetrit. A staci ist tyzden dva pred Ivf. Drzim palce

zirafka86
23. sep 2016

@lilyianka ja mam tento isty problem predoperacne mam na 6dc co este mavam "dozvuky" ms ale iny den ma na predoperacne odbery dat nemoze lebo uz vraj nema volne. 2-3 dni naozaj trvaju vysledky krvi a co sa tyka moču tak mi hovorila ze moze tam byt sediment ktory skresli vysledok.takze jedine skus sa dohodnut s lekarkou tak ze vsetko ti spravi bez mocu a potom ked budes mat po ms by si jej chytro doniesla vzorku mocu este pred IVF.

bobulazelena
23. sep 2016

Mna to tiez napadlo, ze aby im tam nevyskocila krv v moci.
Ale tak dala som si tampon

lilyianka
autor
23. sep 2016

@zirafka86 ja to urobim tak,ze na krv skocim cez menzes a moc odovzdam az po ms....mne netrva dlho...cca dva tri dni a potom uz len take spinenie....

jasna
23. sep 2016

Podľa vyhlášky lekári akceptujú predoperačné vyšetrenia maximálne 21 dní staré. Moč netreba...A hlavne nechoďte na rontgen, keby Vás posielali 🙂

lilyianka
autor
26. sep 2016

@jasna ja mam pisane,ze treba aj moc....