icon

Príznaky po IUI: Oplatí sa testovať alebo čakať na krv?

26. mar 2026

ahojte baby mali ste nejaky priznaky po iui ???niekto kto mal pozitivny test nasledne citili ste nejak ze to vyslo? oplati sa testovat alebo mam cakat na krv?

anonym_e588eb
26. mar 2026

@anonym_autor Čakaj na krv a nestresuj, skús sa zapodievať iným. Ja som dokonca vysadila utrogestan, lebo som žiadne tehu príznaky nemala, bola som presvedčená, že to nevyšlo. A dnes mám doma dvoch 18-ročných synov. Držím palce, nech je to 👍.

anonym_14ae80
26. mar 2026

@anonym_autor ja som mala bolesti ako keby som mala doatat...krize ma boleli, brucho ma bolelo. Kazdych 5 min som bola na wc, lebo som si myslela, ze uz...nedostala som. Bola som tehotna. Tie original tehotenske priznaky prisli az okolo 6tt.

anonym_f67be8
26. mar 2026

Akekolvek priznaky pri hormonalnej stimulacii (ci IUI alebo IVF) su do velkej miery sposobene prave tymi hormonmi. Takze ak ti niekto napise,ze ano, citila som, tak to nie je uplne hodnoverna odpoved. Rozumiem, ze do IUI clovek vklada velke nadeje a chyta sa kazdeho posteklenia v podbrusku, ale tu realne treba pockat na krvne vysledky

babushkaem
27. mar 2026

ja som mala xy priznakov a tehotna som nebola, ked som nemala ziadne priznaky, tak som tehotna bola..

anonym_d801b1
27. mar 2026

Ja som nemala ziadnu stimulaciu (ani sa zvacsa nerobi) ale mala som ovitrelle a to sposobuje pozitivny test asi dalsich asi 8-10dni. Asi dva dni-tri dni pred krvnym testom som si urobila domaci test a bol negativny-vedela som ze ovitrelle uz odislo. V rano testu som si urobila zase a mala som test jasne pozitivny takze som vedela ze sa zadarilo (a sucasne som mala potvrdene ze to nemoze byt este z ovitrelle). Chcela som byt proste na ten telefonat pripravena nejakym sposobom ci tam je/nie je nadej.
priznaky ziadne neboli. A pokial som nevidela 2 ciarky bola som presvedcena ze to nevyslo.

anonym_f67be8
27. mar 2026
@anonym_d801b1

Ja som nemala ziadnu stimulaciu (ani sa zvacsa nerobi) ale mala som ovitrelle a to sposobuje pozitivny test asi dalsich asi 8-10dni. Asi dva dni-tri dni pred krvnym testom som si urobila domaci test a bol negativny-vedela som ze ovitrelle uz odislo. V rano testu som si urobila zase a mala som test jasne pozitivny takze som vedela ze sa zadarilo (a sucasne som mala potvrdene ze to nemoze byt este z ovitrelle). Chcela som byt proste na ten telefonat pripravena nejakym sposobom ci tam je/nie je nadej.
priznaky ziadne neboli. A pokial som nevidela 2 ciarky bola som presvedcena ze to nevyslo.

@anonym_d801b1 pri iui sa vzdy robi stimulacia. Berie sa progesteron!

jakoma
27. mar 2026

@anonym_autor urcite sa netestuj skor ako 14 dni po iui. Ja som sa testovala 12 dni po,mala som pozitivny z hcg injekcie, od 6. Dna som citila v brusku tahanie,svrbenie,tlak..nikdy predtym som to nemala, iui nevyslo

anonym_d801b1
27. mar 2026

@anonym_f67be8 mylis si pojmy. Hormonalna stimulacia je na podporu dozrievania viacerych vajicok (berie sa pocas cyklu pred ovulaciou napr Clostilbegyt), co pri iui nie je standard. Obyc Progesteron, ktory da dava po iui NIE JE hormonalna stimulacia - je to sice hormon ale nie je to stimulacia, iba podpruje sliznicu a tym aj pripadne uhniezdenie
A inak autoka zabudla som napisat, ze drzim palce!