icon

Prvýkrát transfer

veronikawewus
11. dec 2020

Ahojte babulky dnes som bola tak prvý krát trošku sa bojím pretože ma bolí v podbrušku a neveiem či to je normálne čo sa vlastne teraz deje prosím o dary ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
11. dec 2020

@veronikawewus To je normalne. Zatial sa nedeje nic. Je to len reakcia na zakrok. Sprav si niekolko dni pohodicku. Ziadna velka zataz a uz vobec nedvyhat nic tazke. Nekupat sa v horucej vode, nesexovat a nepit alkohol.
Chod na prechadzku a vela relaxuj.
Implantacia prebieha 6-9 dni po oplodneni. Ak si mala vkladane 6 dnove embryo, moze sa to zacat zajtra alebo pozajtra.
Drzim palce.

veronikawewus
autor
11. dec 2020

@andreatytler ďakujem krásne za radu cítim sa oveľa kľudnejšia 🙂

veronikawewus
autor
11. dec 2020

@bambulienka25 dar?? No žeby som sa pomýlila je to ľudské ne ? Či ? Dokonalosť

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
banu01
11. dec 2020

@veronikawewus kasli na bolesti uzivaj ze mas embryo v brusku a tes sa ...nepozoruj sa tolko...

luiana
24. jan 2021

Baby lepšie je po vklade marodit alebo normálne chodiť do práce?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
24. jan 2021

@bambulienka25 Aj to sedenie nie je velmi dobre... neprekrvuje sa panvova oblast ked niekto sedi dlhu dobu... treba sa velmi casto postavit, natiahnut a prejst alebo aj zacvicit.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
24. jan 2021

@luiana Za tie roky som tu odsledovala ze je to tak pol na pol uspesnost transferu ked zena zostane doma v posteli alebo ked ide do prace... takze urob tak aby si sa ty lepsie citila. Ak by si sa v posteli nudila a stresovala cakanim, tak chod radsej do prace. Ak si myslis ze pianko pohodicka na pohovke alebo kniha v posteli ta uvolnia a zrelaxuju, tak zvol to.

sofinkasarah
27. jan 2021

Je tu niekto,kdo mal teraz ET.