icon

Rady pre stimuláciu a IVF postupy

vanda3004
24. nov 2025

Žienky,idem pre lieky,na ultrazvuk tento týždeň ,začínam so stimulaciou a neviem čo ma všetko čaká, ak by bola niektorá láskavá z Vás a našla si čas , napíšte mi prosim kroky a či stíhame oplodnenie tento rok. Riešim ivf s vlastnými oocytmi, manžel už bol na tese.

nairobi
24. nov 2025

@vanda3004 najdite si súkromnu skupinu IVF- skúsenosti,rady.... Tam určite poradia všetko

anonym_55cbf0
24. nov 2025

@vanda3004 nepises aky mas protokol teda v akom dni cyklu zacinas so stimulaciou. Ak na 2dc tak budes mat odber na cca 14-16dc a to teda oplodnenie v tomto roku stihate. Ci stihate aj vklad v tomto roku zavisi od tvojho stavu, ako budes znasat odber a aku mas diagnozu...ak ti odlozia vklad tak zrejme stihas az na novy rok

osky
24. nov 2025

https://www.modrykonik.sk/group/5799/

Tu najdes vsetko.
Ja som pred rokmi tiez pravidel e sem chodila po rady.
Urob si dobry cajik a citaj...

sticker
babushkaem
24. nov 2025

v skratke, ja som mala kratky protokol. zacala som si pichat injekcie, par krat som bola na ultrazvuku, ako rastu folikuly, potom mi naplanovali odber, v den odberu ak bude vsetko ok ti oplodnia vajicka a dau ti vediet ako ste na tom. treba pit vela vody (ja som pila3l denne) a jest vela bielkovin (aspon 1,2g/kg hmotnosti), aby si predisla ohss.

vanda3004
autor
24. nov 2025
@babushkaem

v skratke, ja som mala kratky protokol. zacala som si pichat injekcie, par krat som bola na ultrazvuku, ako rastu folikuly, potom mi naplanovali odber, v den odberu ak bude vsetko ok ti oplodnia vajicka a dau ti vediet ako ste na tom. treba pit vela vody (ja som pila3l denne) a jest vela bielkovin (aspon 1,2g/kg hmotnosti), aby si predisla ohss.

@babushkaem nebola si po injekciách zavodnena ? Podarilo sa na prvý krát ?

babushkaem
24. nov 2025
@vanda3004

@babushkaem nebola si po injekciách zavodnena ? Podarilo sa na prvý krát ?

@vanda3004 nie nebola som. prvy vklad sa nepodaril, lebo som mala problem aj inde, ktory v centre neriesia, takze druhy vklad uz aj s liecbou vysiel.