Reprofit Brno verzus Martin
Ahojte,
Prosim viete mi povedat co moze byt zo skusenisti lepsia volba ? Je tu par diskusi ale starych. Citala som vela pozitiv na reprofit v Brne a dr. Otevrela. Neviem ci to stale plati? Zaroven som par recenzi zahliadla aj na dr. Sakal v Martine. Mam endometriozu ale vsetko mi laparoskopicky bolo odstranene. Moje AMH je po laparke len 0.3 a vek 29 rokov :( mame za sebou nedno nesupesne IVF v GF ZA a neboli sme moc spokojny chcem tomu dat druhu sancu a kedze moja zasoba sa znacne obmedzila nechcem skusat zbytocne pokusy. Dakujem za rady
@bendik3 nemám síce skúsenosti ani s jedným ani s druhým centrom, tiež sme mali dilemu kam ísť, nakoniec ideme do mt, je to predsa len bližšie.. ale ľudí tam musia mať dosť, nedávno som nás objednavala a presne dva mesiace čakáme na prvú konzultáciu.
@nika9393 ahoj Nika 🙂 dakujem. Som veru na vážkach, kedze najviac super hodnoteni ma Brno naozaj nejaky ten rocik dopredu. Tak isto som si hovorila ze tie labaky tam su uplne inde ako tu,kedze pri prvej stimulaci vzhladom na AMH odobrate len 2 vajka obe oplodnene ale vyvoj ziaden. Ked sa opytas na dovod aj lekar aj embryologicka mi povedali ze nevedia.Zvazovala som aj reprofit MT co mam od ZA kusok ale zase som pocula tak isto ze maju velmi vela ludi a pristp uz nie je taky fajn. Neviem teda kam sa rozhodnut :( hlavne s mojou zasobou nemam na co cakat :( tesim sa tehulkujes 😊
@matusa_153 ahoj 🙂 ja som tiez chcela ist najprv MT k dr Sakalovi ale posledne recenzie co som citala tak bolo presne toto ze maju obrovsky naval tzn bohvie ci ti pridelia prave jeho a 2 mesiace to je sialeny termin 😣 ja som vcera prave poslala objednavku na online konzultaciu do Brna a odpisali mi ze 3 tyzdne. Som z toho smutna je mi luto kolko ludi musi riesit podobny problem. Navyse ten cas je niekedy az sibenicny a clovek nechce len tak cakat ..zase naopak to moze byt aj zaruka ze naozaj si pre nieco tieto kliniky pary vyberaju 🙂
@kimberley123 ahoj 🙂 ja co som zachytila tak su tam dvaja ale nebudeme si klamat ze kazdy by chcel skor uz niekoho overeneho a teda dr. Sakala asi ak preto su tam take cakacky. Preto som sa rozhodla ist priamo do Brna i ked MT mam vyrazne blizsie. Tak velmi dufam a mam pocit ze tam by to mohlo vyjst 😊
Ahoj.Neviem ti pomôcť s porovnaním.My sme chodili do Helisu v MT a uz sme neboli spokojní.Tak mi moja gynekologicka odporucila ešte skúsiť Brno.,tak sme sa objednali k doktorke Nižníkovej.Je to prijemna doktorka a naviac slovenka.Co ma prekvapilo,ze nam netlacila rozne procedúry,za ktore sa priplaca.Teraz som vo faze stimulacie..Narocne je to dochadzanie,kedze cesta a trva 2,5h.
@bendik3 aj my mame 22.4 konzultaciu v brne po neúspešnom prvom IVF. U koho si si dala termin?🙂
Ahojte,baby co idete do Brna,presla som si tam teraz IVF,zial bez vysledku.Ale chcem vam iba poradiť,pytajte sa na vsetko.Lekarka v pohode,ale nikto vas nepouci o tom ako si pichat injekcie,ze mate veľa piť, jesť vela bielkovin.Ziadne informacie.Nikto sa vas nepyta ako chcete postupovať po odbere,ake doplnkove veci chcete,iba ci chcete genetiku.Co som bola prekvapena,na operacku mozte ist namaľované, s gelovymi nechtami, žiadny monitoring pocas operacie,ziadne kontrolne sono po operácii.Drzim palce nech vam to dopadne lepsie ako nam.
Ahojte,baby co idete do Brna,presla som si tam teraz IVF,zial bez vysledku.Ale chcem vam iba poradiť,pytajte sa na vsetko.Lekarka v pohode,ale nikto vas nepouci o tom ako si pichat injekcie,ze mate veľa piť, jesť vela bielkovin.Ziadne informacie.Nikto sa vas nepyta ako chcete postupovať po odbere,ake doplnkove veci chcete,iba ci chcete genetiku.Co som bola prekvapena,na operacku mozte ist namaľované, s gelovymi nechtami, žiadny monitoring pocas operacie,ziadne kontrolne sono po operácii.Drzim palce nech vam to dopadne lepsie ako nam.
@iorika ahoj, smiem vedieť, zle vám dopadol odber alebo samotná kultivácia či vklad?
@bendik3 aj my mame 22.4 konzultaciu v brne po neúspešnom prvom IVF. U koho si si dala termin?🙂
@klarabohun77 Ahoj...ako si dopadla v Brne? Tiež zvažujeme že sa tam objednáme na uvodnu konzultáciu.
@klarabohun77 Ahoj...ako si dopadla v Brne? Tiež zvažujeme že sa tam objednáme na uvodnu konzultáciu.
@erika690 ja som z neho dost sklamana vo vela veciach. Pojdeme do Prahy
@erika690 ja som z neho dost sklamana vo vela veciach. Pojdeme do Prahy
@klarabohun77 dakujem pekne zs info…dost citam zle komenty uz na to Brno…skor zvazujeme Martin…drzim palce nech vam to vyjde 🙂

My sme boli v brne a odislo sme odtial do sk centra, za mna odporúčam radsej martin