icon

Sex bez ochrany po IVF

31. júl 2022

Ahojte, tie co mate deti z IVF , dávali ste si potom pozor ,používali ochranu ? Keď viete že sa predtým nedarilo a už máte napr. 2 deti z Ivf a viac deti už nechcete .

olivia_s
31. júl 2022

To je idealna sanca na prirodzene otehotnenie ☝😊 zvolila by som urcite minimalne prerusovany styk alebo iny typ ochrany.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
mimi3008
31. júl 2022

Viem, ze to, co napisem, je trocha ine, nez IVF, ale nam sa 1.syn podaril po 15 mesiacoch snahy, druhy syn na prvy raz

januska12323
31. júl 2022

Asi nerozumiem otázke, predtým sa bez ivf dieťa nepodarilo a teraz rozmýšľaš či má zmysel sa chrániť? No ak nechceš dieťa tak áno, ak nie ste ani jeden neplodny vždy môžeš byť tehotná aj bez ivf.

gladys_07
31. júl 2022

Jooooj ja by som ti vedela rozpravat 😂😂

Ak nechces dalsie dieta, treba sa chranit. To ze si bola na IVF, neznamena automaticky ze ste sterilni.

smeja1981
31. júl 2022

bola som na vklad a mala nechraneny sex .. cakam dvojicky. 1 z IVF a 1 z toho sexu. Su dvojvajecne .

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
smeja1981
31. júl 2022

@bilberryday AMH 0,6. Jeden vajecnik uz nefuncny. V druhom max 3-4 vajicka). Som pred prechodom v 41 r. 3 potraty. 1x genet. porucha plodu .

elenita
25. aug 2022

@smeja1981 jej, to je ake krasne 🙂 Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne

sonulka81
4. sep 2022

No my máme 18r na prvý šup... Druhu mame z druhého Ivf vkladu.... Áá tretie čakáme po 9rokoch akože neplodní... Ja mam nezrelé zvyšné vajíčka a manžel malo a pomalé bycikovce.... Takže budeme mat dieťa každých 9r 😂 😂 😂 😂 a teda tretie sme neplánovali.... Ale jedna zbludilá rýchla spermia sa predrala tým nezrelym vajcom...

lalilla
20. okt 2022

@sonulka81 jooj haha ale pekny pribrh! Pre mna motivacny ze zazraky sa deju!