Sex po embryotrasfere
Dobry den, chcem sa opytat kedy ste mali prvy sex po embryotrasfere? Mne povedali ze prve dva týždne by sme nemali.
Ale som momentálne 15 deň poň mala som aj pozitívny tehotenský test. A zabudla som sa opytat či mozeme alebo nie . Nechcela by som ublížiť bábätku😊.
Vopred pekne dakujem za odpoved
@efka000 ja som 10 tt a ešte sme nemali a neviem či tak skoro bude. Bojíme sa obaja.
ja som sa veľmi bála, dlho, aj prvé štyri mesiace nič nebolo. A aj potom len opatrne, keďže som v nejakom 9. týždni krvácala.
My sme celé tehotenstvo nič 🫣 bali sme sa obaja po tom všetkom…
Dva dni po vklade sme mali sex brala som buď alebo keďže predtým som dva krát potratila už som neverila že sa to podarí a nám doma skoro 7 ročnú slečnu ....čo sa na stať to sa stane
Uprimne, my sme si dali pauzu az do 7mesiaca. Prve mesiace som este sem tam spinila, tak som na sex nemala absolutne naladu.
mne povedali ze nemat po trnasfere sex aspon 5 dni, tiez sa vsak bojime..oni ti to v centre nezakazu ak nemas nejake vaznesjie problemy alebo spinenie podla mna
Nám tiež vraveli, ze dva týždne nič a keďže bol KET úspešný a mala som aj komplikácie tak nam odporučili nič nemať spolu do konca prvého trimestra, pretože pri orgazme sa vyvolávajú stahy maternice a aj sa to bojím riskovať aby sa niečo nestalo

Nie je to prirodzene otehotnenie. Urcite by som neriskovala. Nestoji to za to. Mne sa urobila velka krvna zrazenina a po mesiaci potrat. Neviem ci to sposobil sex alebo turistika. Lutujem to doteraz aj ked som ppotom otehotnela. Setri sa.