icon

Sex po úspešnom kryoembryotransfere

6. nov 2020

Baby som po IVF, som v 13 tt, s mužom sme za ten čas nemali sex, doktor neodpurucil vzhľadom na ivf aspoň v prvom trimestri. Teraz je čas, žeby sme to opäť chceli skúsiť, chuť ako mám, ale mam trochu strach, celkovo to bolo stresujúce celé toto obdobie aj pred otehotnením a stále to beriem tak, že nie je nič vyhraté.
Tie ktoré ste mali tiež zakázaný sex v prvom trimestri a potom ste išli do toho, všetko bolo v poriadku? Kedy ste s tým začali? Ďakujem

romci22
6. nov 2020

Ja som v 23tt a tiež sme mali zakázaný sex po IVF..v 7tt som krvácala,potom kľudový režim a odvtedy našťastie je všetko v poriadku..ale bojíme sa obaja, takže zatiaľ sme sa o nič ani nepokúšali..skús sa spýtať svojho lekára, a uvidíš čo ti povie..potom je to už len na vás

nelly1412
6. nov 2020

Ahoj. My sme tiez boli na IVF a momentalne som v 21tt. Zo zaciatku sme nemohli tiez lebo som mala hematon a musela som byt v kludovom rezime. Cca 13tt nam povedali ze hematon uz nieje a tak som sa spytala ci mozme mat uz aj intimny zivot a Dr ze uz je vsetko ok a mozme. A odvtedy fungujeme uplne normalne. To je nasa skusenost 😉

bucko555
6. nov 2020

My sme mali sex hneď dva dni po vložení a v pohode mám doma 4 ročnú dcérku, pred tým dva potraty

mikasz
6. nov 2020

Do 12tt mi tiez neodporucali. Potom ked sme uz mohli, tak som zacala mavat krce v bruchu, takze bol nariadeny kludovy rezim, neskor mi uz aj tvrdlo a skracoval sa krcok, takze cele tehu bez sexu. Manzel s tym bol uplne ok, dolezitejsie bolo pre nas aby sa nam narodil zdravy syn.
No pokial je vsetko ok, citis sa dobre, tak sa opytaj dr.a nemal by byt problem