Skúsenosti s asistovanou reprodukciou v Žiline
Ahojte, poradí mi niekto? Po troch potratoch nám gynekológ odporučil asistovanú reprodukciu. Keďže sme zo Žiliny odporučil Gin-fiv ale rozhodnúuť sa máme sami. Má niekto skúsenosť s úhradou plnej sumy bez asistencie zdravotnej poisťovne? Sme už vekovo mimo limit - mne je 43 a manželovi 46 preto kvôli veku nemôžeme dlhšie čakať. Potrebovali by sme vedieť koľko to všetko cca stojí.
Ďakujem za odpoveď.
My sme tam nechali cca 2500 aj s liekmi. Nedostali sme sa ani ku vkladu, pretože embryá neprešli cez PK. Ty si k tomu prirátaj ešte plus 1200 ako samoplatca minimálne. V tvojom veku už bude potrebná aj genetika, takže rátaj plus mínus 5 tis na cyklus
@jana2281 my sme boli v Bratislave v gyn-fiv ja mám 42 rokov a priateľ 44rokov boli sme na prvej konzultácii a tam nám bolo povedané že už musíme aj genetiku si dať urobiť na embria takže to bude stať cez 5000 stále uvažujeme čo ďalej priateľ ma výborný spermiogram ja čakám ešte ma výsledky. Za úvodnú konzultáciu sme neplatili nič len priateľ za spermiogram tak sa objednajte a tam vám všetko povedia.
@jana2281 my sme boli v Bratislave v gyn-fiv ja mám 42 rokov a priateľ 44rokov boli sme na prvej konzultácii a tam nám bolo povedané že už musíme aj genetiku si dať urobiť na embria takže to bude stať cez 5000 stále uvažujeme čo ďalej priateľ ma výborný spermiogram ja čakám ešte ma výsledky. Za úvodnú konzultáciu sme neplatili nič len priateľ za spermiogram tak sa objednajte a tam vám všetko povedia.
@maminai Ďakujem za odpoveď. Aj som čakala približne takúto sumu...
My sme tam nechali cca 2500 aj s liekmi. Nedostali sme sa ani ku vkladu, pretože embryá neprešli cez PK. Ty si k tomu prirátaj ešte plus 1200 ako samoplatca minimálne. V tvojom veku už bude potrebná aj genetika, takže rátaj plus mínus 5 tis na cyklus
@baskustek Ďakujem za odpoveď. Na genetiku som vôbec nemyslela...
@baskustek Ďakujem za odpoveď. Na genetiku som vôbec nemyslela...
@jana2281 ja mam za par dni 40,priatel 43..celkovo nas to vyslo cca 2500 zvysok preplatila este poistovna...mam akurat za sebou prvy vklad,zial neuspesne...bud.cyklus idem na hysteroskopiu...tak uvidime.mam este jedni zmrazene embryo...len pre info s nami genetiku vobec neriesili aj napriek veku

Na ich stanke maju cennik, kde si vies pozriet ceny aj pre samoplatcov.... Ale treba pocitat s cenou cca 2500 a vyssie..
https://www.gyn-fiv.sk/wp-content/uploads/2025/...