Skúsenosti s doktorkou Móricovou v Heliose
Dobry den, prosim Vas ake mate skusenosti s pani doktorkou Moricovou v Heliose?
Tiež odporúčam, veľmi zlatá pani doktorka, prebrala somnou naozaj prvé- posledné, čo ma zaujímalo, pri nej som nemala pocit lekár- pacient, ako že sme jeden tím, ktorý sa chce dopracovať k výsledku.
@simonka40 ahoj ja po 3x neuspechoch z toho 2x v preslavenom Brne kde lutujem ze som sla lebo ak niekto povie ze to funguje ako na pase tak je to tam..som sa rozhodla pre tuto kliniku a dr. Je naozaj velmi mila a ludska a nema potrebu nieco nahovarat. Hned mi tam prisli na problemy co inde samozrejme nebolo treba vystretit. Zaciatok marca by som mala absolvovat 4ivf 🙂
@simonka40 aj ked mi tam nepomohli dr je dobrá. Z nich najlepsia
@simonka40 ahoj ja po 3x neuspechoch z toho 2x v preslavenom Brne kde lutujem ze som sla lebo ak niekto povie ze to funguje ako na pase tak je to tam..som sa rozhodla pre tuto kliniku a dr. Je naozaj velmi mila a ludska a nema potrebu nieco nahovarat. Hned mi tam prisli na problemy co inde samozrejme nebolo treba vystretit. Zaciatok marca by som mala absolvovat 4ivf 🙂
@monula333 A preplati vam to zdravotna poistovna, lebo viem, ze pri nejakych diagnozach preplaca vacsiu cast poistovna?
@monula333 A preplati vam to zdravotna poistovna, lebo viem, ze pri nejakych diagnozach preplaca vacsiu cast poistovna?
@simonka40 väčšiu časť poisťovňa určite nepreplatí. Pripájam link, kde je to polopate vysvetlené 🙂
Ja som VŠZP a poisťovňa prispela 1200€, nič viac 🤷♀️ my sme cvakli okolo 3000€ - čisto len IVF, lieky, injekcie, … a ďalšie financie budú vklady 🤷♀️ takže toľko
@simonka40 ano poistovna vam preplati nejaku cast. Nebolo to ale ani 50%. Samozrejme 3x a dost :/ ja mam diagnostikovanu endometriozu preto som mala narok na preplatenie.
@monula333 A diagnostikovali vam ju laparoskopicky ci na zaklade sona prosim? Lebo mne na zaklade sona ju diagnostikovali
@simonka40 zabudla som pridať link
https://www.sanatoriumhelios.sk/uhrady-poistovn...
@simonka40 zabudla som pridať link
https://www.sanatoriumhelios.sk/uhrady-poistovn...
@marinecka95 dakujem

@simonka40 len tie najlepšie 🥰
Po rokoch v CAR mám pocit, že je prvá, ktorá nevidí za párom krásnu sumu, ktorá im pípne na účet 💶 …
Robí hĺbkové vyšetrenia, pátra, rieši … odporúčam 💪