icon

Skúsenosti s Gyn-Fiv Bratislava

14. mar 2025

Ahojte 🙂 Chcela by som sa opýtať či niektoré chodíte alebo ste chodili do Gyn-fiv Bratislava ? Aké máte alebo ste mali skúsenosti? Ďakujem za odpovede 🙂

krtko1313
14. mar 2025

Už len pásové vyšetrenie. Nič priateľské. Každý rok zvyšujú ceny. Vôbec im nejde o ženu samotnú. Nemajú čas si Vás vypočuj. Absolútne neodporúčam.

simonkazga
14. mar 2025

Odchádzala som odtiaľ s plačom. Lekárka bola neľudská, nepríjemnà a chladná. + ako grátis počas extrémne bolestivého a zdĺhavého ultrazvuku si nevšimla, že som toho času uż bola tehotnà. Vôbec neodporúčam.

alenka1609
14. mar 2025

Tiež nemám dobrú skúsenosť, po neúspešných vkladoch neriešili prečo to nevyšlo. Ani sa nič nespytali či by som chcela nejaké vyšetrenie aby sa zistila príčina, myslím že im je úplne jedno či sa to niekomu podarí, skôr sú radi aspoň majú viac peňazí z toho. To je môj názor.

janie7
15. mar 2025

Ahoj, v Gyn-Fiv som bola už dávnejšie na IUI, nikdy viac😕 Len čo prídeš, okato naťahujú ruku za peniazmi, doktorka studená ako psí čumák, nič nevysvetlila, berú ťa ako číslo…A vidím, čo dievčence píšu, že sa tam ani po rokoch nič nezmenilo. Ak môžem odporučiť tak ČR alebo keď BA tak Ferticent. Ja mám Mudr Maršíka ako gynekológa, má síce svojský humor, no mne veľmi vyhovuje. Držím päste🤞🏻

kiwi3
16. mar 2025

Skúsenosti zlé. Som presvedčená, že aj tie dobré recenzie na Google sú podvod.

danilabe
19. mar 2025

Ja aj keď mam s ich pomocou dieťa, išla by som asi do Brna druhýkrát. A ten cenník co nahodili teraz od 1.3 hrôza. Ale boli aj dáke pozitívne veci. Ak chceš napíšem súkromné.

michaelaj174
25. mar 2025

Ja som s prístupom zatiaľ nemala problém, ja som milá, oni sú milí. Zatiaľ bolo vždy všetko ok a už toho máme viac za sebou 🙂.

ivananr
25. mar 2025

Skúsenosti mňa a mojich kamosiek sú skôr zlé. Sestričky sa správajú ako teliatka, na kamošku kričala na chodbe pred x ľuďmi súkromné veci, niekedy sa správajú detinsky, niekedy priam ponižujúco. Lekárka Stenova - rieši všetko veľmi rýchlo, ešte len zistíte že máte problém, už chce aby ste u nich okamžite plánovali IVF... Že nie je milá má až tak netrápi. Ak je problém na strane muža, urológ je extrémne slabý v témach mužskej neplodnosti, keby som sama nerobila research a verila jemu, boli by sme inde. Samozrejme, ak už dospejete k IVF, o Tom sú tu iné fóra, ako riešia / neriešia kvalitu embryí a ako komunikujú. Mne príde úplne zvláštne, ako chrumkavo sa tvária na instagrame a aké prostredie je to v skutočnosti, nejedna žena odtiaľ odišla rozhodena/smutná, viď reakcie vyššie.

pudinka
7. jún 2025

Ja mam naopak dobru skusenost. Sme u pani doktorky Lackovej a je naozaj velmi mila, citliva a ochotna zodpovedat akekolvek otazky. Sestricky taktiez vsetky mile. Jedine, co mi vadilo bolo,ze ked som mala podstupit IUI, tak v tom polopriesvitnom plasti vyzlecena od pol pasa dole som sa na ich povel mala presunut do ambulancie a zrovna vtedy isla okolo ina pacienka. Urcite to nespravili naschval,ale na nieco take si musia davat pozor. Je to nepripustne.

autor
8. jún 2025
@pudinka

Ja mam naopak dobru skusenost. Sme u pani doktorky Lackovej a je naozaj velmi mila, citliva a ochotna zodpovedat akekolvek otazky. Sestricky taktiez vsetky mile. Jedine, co mi vadilo bolo,ze ked som mala podstupit IUI, tak v tom polopriesvitnom plasti vyzlecena od pol pasa dole som sa na ich povel mala presunut do ambulancie a zrovna vtedy isla okolo ina pacienka. Urcite to nespravili naschval,ale na nieco take si musia davat pozor. Je to nepripustne.

@pudinka a ako vám to dopadlo? pomohli vám? 🙂 Ja mám za sebou už 2x neuspesne IUI a 2x neuspesny vklad tam. Tak uvidím čo ďalej.

pudinka
8. jún 2025

Ja som zatial absolvovala len prve IUI, som 11.den po, takze v stredu ma caka krvny test. Ale som na 90% presvedcena,ze to nevyslo. Lebo ja som vzdy bola citliva na akekolvek zmeny v mojom tele a teraz necitim ze absolutne nic. Pojdeme urcite na dalsie IUI.

123slavomira123
14. nov 2025

Pridám čerstvú skúsenosť , ja som mala výborné a priateľské sestričky ale aj pani DR - 2 rôzne 🙂 jedna pri odbere a druhá pri ET. Nemôžem sa sťažovať na nič. Pani dr. mi podrobne vysvetlila čo a ako po odbere vajíčok - určite to nebolo ako na bežiacom páse. Takisto aj pri ET - veľmi milá pani doktorka , veselá nálada, pozitívny prístup. Bez ohľadu na to, aký bude výsledok , centrum meniť nemienim a určite sa tam necítim len ako číslo 🙂

krtko1313
15. nov 2025
@123slavomira123

Pridám čerstvú skúsenosť , ja som mala výborné a priateľské sestričky ale aj pani DR - 2 rôzne 🙂 jedna pri odbere a druhá pri ET. Nemôžem sa sťažovať na nič. Pani dr. mi podrobne vysvetlila čo a ako po odbere vajíčok - určite to nebolo ako na bežiacom páse. Takisto aj pri ET - veľmi milá pani doktorka , veselá nálada, pozitívny prístup. Bez ohľadu na to, aký bude výsledok , centrum meniť nemienim a určite sa tam necítim len ako číslo 🙂

@123slavomira123 ešte pekné, že sa správajú zdorilo k Tebe, veď aj pekne platíš. Zas moja skúsenosť, doktorka ma tak zanedbala že už rok sa z toho dostávam.

123slavomira123
15. nov 2025
@krtko1313

@123slavomira123 ešte pekné, že sa správajú zdorilo k Tebe, veď aj pekne platíš. Zas moja skúsenosť, doktorka ma tak zanedbala že už rok sa z toho dostávam.

@krtko1313 to ma mrzí, neviem, možno som mala šťastie akurát na ľudí hmmm