Skúsenosti s Gyn Fiv Bratislava a Brno: Ktoré vybrať?
Ahojte práve som začala chodiť do centra Ba ale nečítam dobré recenzie, dúfam, že nebudem mať nejaké zlé skúsenosti aj ja, celkom sa obávam poviem vám pravdu, ale, ak by sa tak stalo, chcem ísť teda do Brna ale neviem presne do akej kliniky a hlavne ako to funguje s tou poisťovňou. Ak mi napíšete vaše skúsenosti budem rada.
@akiknabruh ďakujem pekne za odpoveď a gratulujem k bábätku 🍀😊
@alenka1609 ahoj ja som absolvovala v gyn Fiv 2x IVF. No tiež som sa snažila tie recenzie neriešiť ale bohužiaľ sa to potvrdilo aspoň u mna. Veľmi som sa v tom centre sklamala či už na strane embryológov ako aj samotných lekárov. Ak chceš môžeš mi napísať správu a napíšem ti čo konkrétne bolo zle. Teraz ideme skúsiť Brno.
@alenka1609 ja som chodila do gyn fivu v BA a som v 10 týždni. 😊 Pani doktorka Stenova je super. Sestričky trochu svojské a frflošky, ale to neriešim. Ja odporúčam.
@alenka1609 a ďalšia vec, keď sa tam nebudete cítiť dobre tak si myslím, že vám to ani nevyjde. Ja som sa tam cítila príjemne, informovane. Pekne sa o nás starali. 😊 A aj nám to vyšlo. Doktorke Behunovej sa radšej vyhýbajte, s ňou som nebola spokojná a nechcela som opakovanú kontrolu u nej, radšej som počkala na doktorku Stenovu.
Ďakujem za vaše skúsenosti, no bojím sa aby som zbytočne peniaze nevyhodila von oknom. Ja keď som tam bola na konzultáciu tak stenova bola úplne v pohode... teda zatiaľ, snáď to tak aj zostane. A gratulujem 🙏🏻🤰🏻❤️ .
@alenka1609 nikdy to nebudú peniaze vyhodené von oknom. A výsledok vám nikto nezaručí. Dosť dôležité je ako sa budete cítiť. S mužom sme po jednom pokuse v repromedike vedeli, že v gyn five to vyjde. Boli sme tak nastavení, po vklade som to brala tak že som tehotná. 😊 Sme len na začiatku, ale iná možnosť ako dotiahnuť to do úspešného konca nie je. Ďakujem. 😊 Držím vám veľmi palce nech to vyjde. ❤️ Určite to tak zostane, Stenova je super doktorka. Spraví všetko preto aby ste mali bábätko.
@bielaruza78 ďakujem 😊❤️

@alenka1609my sme boli v BA a máme 2m chlapčeka
4x inseminacia neuspešná ,1 vklad uspešný
za nás BA super od prvej náštevy .