Skúsenosti s Gyncare Košice
Má niekto prosím Vás skúsenosti ?
Ahoj, ja s nimi mám skúsenosť, ale záleží od toho, čo od nich potrebuješ. Nás tam poslal gynekológ aj napriek tomu, že vedel že o IVF nemáme záujem. Išli sme tam kvôli vyšetreniam. Ale aj tak výsledkom bolo, že jedine IVF.
Do 3 mesiacov som bola tehotná prirodzene pomocou obyčajnej stimulácie cyklu u obvodného - už nového gynekológa. Pre mňa gyncare čistý biznis. Ale ak ste rozhodnutí pre IVF, tak možno sú dobrí neviem. Fakt záleží aké skúsenosti si chcela počuť.
Kamoska bola, lebo sa dlho nedarilo, hlavne kvoli vysetreniam..muz pomalsie spermie…ale nebolo to nejak alarmujuce…preto ivf nejak nechceli, potom zmenili pracu prostredie a to im pomohlo a podarilo sa im jedno…
Mám veľmi zlú skúsenosť. Neodporúčam.
taktiez sme tam boli hlavne kvoli vysetreniam...ivf sme mali ako zadne vratka... tiez mi prisli tam, ze nas okamzite tlacili do ivf ...otehotnela som nakoniec prirodzene, riesili sme na zaklade vysetreni vsetko co nam vyslo zle
@anonym_autor skus pozrieť na fb skupinu Plodnosť neplodnosť. Tam gyncare Košice hlavne chvalia
Ja mám hroznú skúsenosť. Úplne som sklamaná, po prvé,výsledky vyšetrení boli také že treba bolo s tým popracovať, ale oni hneď ivf a stimulaciu najprv pergoveris 300, potom druhé ivf meriofert 450, čo sú strasne veľké dávky! A samozrejme výsledky žiadne. Môj názor že Gyncare je len o peniazoch a žiadna snaha pomôcť.

Je tu skupina ivf skús tam viac info dostaneš . Ja som tam bola ale pred 10rokmi cca