Skúsenosti s Heliosom v Martine
Dobry den, prosim Vas ake mate skusenosti s Heliosom? Dakujem
@simonka40 my sme boli spokojní, bolo to druhé CAR, ktoré sme navštívili. V prvom sme sa po jednom vyšetrení rozhodli nepokračovať. Choďte aj vy do viacerých a zostaňte tam, kde sa vám bude páčiť.
@simonka40 ja výborne. Ja som bola predtým v Iscare v BA (tam všetko riešili iba kolko zaplatím za lieky- nepáčilo sa mi že sa pýtali či chcem drahšie alebo lacnejšie lieky, však tie ktoré mi pomôžu som si mysleka) v Gynfine v BA- tam sa vklad nepodaril, potom som na odporúčanie išla do Heliosu v Martine k dr. Krajkovicovi - profesionálny prístup, doktor hovoril na rovinu, všetko nám vysvetlil a mame 3 deticky , teraz som práve pred pôrodom tretieho dieťatka. Odporúčam Helios Martin, držím palce ✊
@simonka40 My máme výborne skúsenosti..prvé ivf sme mali síce jedno embryo ktoré sa nechytili..ale zmenili nám pri druhom liečbu..mali sme 4 embrya.prvy vklad máme trojrocnu dcerkua druhý vklad trojmesačného synčeka a máme ešte dve embrya..za nás veľká spokojnosť, profesionálny prístup a hneď všetko vysvetlia a všetko povedia hneď na rovinu.urcite odporucam
@simonka40 My máme výborne skúsenosti..prvé ivf sme mali síce jedno embryo ktoré sa nechytili..ale zmenili nám pri druhom liečbu..mali sme 4 embrya.prvy vklad máme trojrocnu dcerkua druhý vklad trojmesačného synčeka a máme ešte dve embrya..za nás veľká spokojnosť, profesionálny prístup a hneď všetko vysvetlia a všetko povedia hneď na rovinu.urcite odporucam
@aduska01111 A s kym ste tam bola spokojna, myslim doktora, doktorku a kolko vas to vyslo?
@simonka40 ja by som mala zacat stimulaciu teraz v marci. Zatial sa mi pristup centra pozdava. Bala som sa vzhladom na zle hodnotenia embryologie ale zase nemyslis ze to niekto z nas moze ohodnotit. Predtym som bola 1x GF Za a 2x RF Brno. Az v Heliose sa realne zacali zaujimat aj o nejake vystrenia a nie len zo stimulacie do stimulacie. Mam dr. Moricovu ale mala som to stastie ze som narazila na primara dr Texla a ten ochotne poradi, odpise ,komunikuje somnou tiez.

@simonka40 ja dobre, otehotnela som do mesiaca od prvej konzultácie a hneď nadstavenej liečbe.