Skúsenosti s klinikami v Brne
Ahojte zienky, vedeli by ste sa podelit o Vase skusenosti s klinikami v Brne? Hlavne tie, co mate skor problem s nizkym amh. Co sa tyka liecby, vysledkov...za kazdu odpoved budem vdacna 🙂
Ahoj ja som bola na dvoch IVF v Reprofite v Brne a zial neuspesne, vsetko len zalezi na tvojej kvalite vajicok. Ja mam 39, teraz amh 0,6 mala som len jedno oplodnene, prezilo kultivaciu, ale genetika prisla zla, takze transfer nebude. V prvom pripade som mala pouzite zmrazene vajicka z 37micky, vajicko len jedno bolo vhodne oplodnenia, neprezilo do tretieho dna a Amh vtedy som mala 1. Drzim palce, ale ked som s nimi dnes po zlych vysledkoch z genetiky volala, koordinatorka mi pripomenula, ze oni tiez nevedia robit zazraky.

V Reprofit Brno nám vyšlo prvé IVF. Predtým sme 10 mesiacov chodili po slovenských klinikách, nič nepomohlo. V Brne prebehlo všetko hladko. Hneď na začiatku nás upozornili, že odporúčajú IVF, že všetko ostatné je strata času (na SK nám tvrdili presný opak) a vyšlo to. Naša slečna má už cez dva roky 🙂