icon

Skúsenosti s klinikou Repromedica v Bratislave

ki_ki2
12. nov 2024

Ahojte , boli ste niekto v repromedice ? Aké máte skúsenosti? Ako to tam prebieha ? Koľko ste platili ? A podarilo sa ? Rozmýšľame nad touto klinikou. Keďže sa nám nedarí už rok , diagnoza moja je pcos . Moja gyn nič nerieši len ma napchava inofolicom a duphastonom . Takže zvažujeme, že sa objednáme na konzultáciu.

babushkaem
12. nov 2024

ja som bola, aktualne 12tt
ja som bola so vsetkym spokojna, doktorka bola vzdy mila, prvy pokus nevysiel, tak som isla na testy na reproimunologiu a hematologiu, tam nasli tiez problem, tak po vyriesení tychto problemov dalsi vklad vysiel. Maju tam extremne zlatu sestricku, urcite tam pojdem este raz.
Ale na druhu stranu, isto sa najde niekto, kto nebude mat dobru skusenost...

ki_ki2
autor
12. nov 2024

@babushkaem ahoj, srdečne ti gratulujem! 😊❤️‍🔥
Ano prešla som par diskusii a je to 50 na 50 čo sa týka názorov, preto som založila novú diskusiu a zaujímajú ma aktuálne infosky . Mohla by som ti napísať súkromnú správu?

babushkaem
12. nov 2024

@ki_ki2 kludne, ja som tam isla, lebo aj dve kamosky tam boli a obe uz aj porodili

dadulaaa1985
22. jan 2025

@ki_ki2 ja som bola v repromedike na iui 19.12.2024, tiez mam pcos, spermiogram mal muž dobrý, u mňa bol problém ze som nemala ovulaciu, Vajíčka síce ano ale bez ovulácie, takže som brala clostylbegit, jeden mesiac sme skúsili prirodzene, nepodarilo sa, dalsi mesiac som išla na kontrolné sono ci náhodou nepôsobia ešte tie tabletky a mala som veľké vajíčko a dva dni na to som išla na iui, teraz som v 7tt. Ja som tam bola spokojná, milá doktorka aj sestrička, žiadny problém s termínom ani s parkovaním. Teraz už len dúfam ze sa male bude vyvíjať ako ma, ale to už repromedica neovplyvní. Každopádne bez nich by som tehu nebola😊