icon

Skúsenosti s konizáciou a IVF: Bol problém otehotnieť?

safranca15
4. feb 2025

Zdravím mam 33r a s partnerom sa snažíme už 5r o dieťa No nedarí sa ja som mala pred 7r robenu konizaciu mala niektorá z vás konizaciu a podarilo sa prirodzene alebo ivf otehotnieť? Nebol s tým problém? Ďakujem

nikoleta999
4. feb 2025

Konizácia nemá vplyv na oplodnenie ... Akurát môže byť problém pri tehotenstve, niektoré baby buď predčasne porodili alebo museli ležať ... Ja som skúšala po konizácií IVF a to sa nepodarilo, ale rátala som som s tým viac menej, keďže embryo nebolo dobrej kvality a lekári mu i tak moc šance nedávali...

safranca15
autor
4. feb 2025

@nikoleta999 napíšem ti spravu

stellarstar
4. feb 2025

@safranca15 konizácia s tým nič nemá, robili ste komplet vyšetrenia? Tvoj komplex spg a ty priechodnosť vajcovodov, hematológia, endokrinológia, nemas pcos??

safranca15
autor
4. feb 2025

@stellarstar prosím vás čo je laitsky povedané prosím?

stellarstar
4. feb 2025

@safranca15 co? A co znamená slovo laitsky?

safranca15
autor
4. feb 2025

@safranca15 hematologiu riešim už dlhšie aj priechodnosť mam ok a endokrinológia je tiež ohľadne čoho?a spermiogram mame tiež a ten je trocha horší

safranca15
autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
4. feb 2025

@safranca15 co ti mam vysvetliť? Daj tie pojmy do Google a vyhľadaj sama co co znamená. To snáď vieš sama nie? Alebo mam na teba míňať svoje mobilné dáta? Jednoducho to sú vyšetrenia kt treba urobiť lebo ak mas nejaku poruchu môžeš mať kv tomu problém otehu

stellarstar
4. feb 2025

@safranca15 endokrinologia je štítna žľaza ak mas napr vysoké hodnoty tsh tak aj kv tomu môžu byť ťažkosti s otehu. Ak je spg zlý aj kv tomu môže byť ze sa nedarí