Skúsenosti s kvalitou embrya 4AA: Úspešnosť vkladov?
Ahojte, hneď na začiatok poviem že viem že je to iba vonkajšia kvalita embrya.
Taktiež viem aj to že je to dobrá kvalita ale zaujímajú ma skúsenosti.
V jednéj skupine som si pozrela skúsenosti ale zarazilo ma že takmer 90% vkladov 4AA embrya bolo neúspešných.
Čiže, robím si malý prieskum pred vkladom nášho posledného embrya 🙂
Ďakujem 🙂
Môj skromný nazor, ze toto znamkovanie je uplne nepodstatné a skôr človeka zneistuje a moze byt potom velmi sklamaný.
Malo by byť len dobre/zle.
Niekomu Ackove nevyjde, ale Ckove áno.
Úplne sa na to vykašli.
Nepamatam si presne, ale nebolo kvalitne. Kedze bolo iba jedine z celeho cyklu, dali sme vklad. A vyslo to.
Mne povedal doktor že zle embrya by embryologicka neposlali ďalej na vklad. Tak asi majú v niečom pravdu
Ďakujem baby, ja len tak zo zvedavosti toto riešim. 😊
Minule sa nám podarilo tehotenstvo s celkom "nekvalitným" embryom.
Ako som už písala, celkom ma zarazilo to že som nevedela najsť z 10 žien, dve ktorým sa podaril vklad embrya 4AA.
Naladená som celkom pozitívne tak že je to len moja zvedavosť 😊
Je to aj logické, lebo tam zohráva úlohu ešte ďalších XY faktorov aby to všetko klaplo... 😉
Ci je embryjko Ackove= peknučké alebo Bckove=menej peknucke, je vedľajšie 😁
@kiwi3 no ja som si to len v hladačiku pozerala a na základe toho hovorím 90%
Čiže, nie celkovo 🙂
Preto som tu písala, nech sa uistím že to nie je tak 🙂
hovori sa, ze treba cca tri embrya, aby to vyslo, ak je matka zdrava. ale je to len statistika, tak to treba brat s rezervou... je to individualne
Ahoj ja som mala teraz stimuláciu a mali sme len jedno vajíčko,ktoré aj tak prestalo vyvíjať po treťom dni tak som si poplakala ale ideme skúsiť ďalej

Mali sme mali take tri, dve z toho vysli❤️. Ale nezalezi len na kvalite embrya... Dolezita je aj tvoja maternica a proste priroda. Ked to ma vyjst, tak to vyjde. Skus sa trosku uvolnit. Drzim palce💗