Skúsenosti s liekom Lucetam1200mg
Ma niekto skusenost s liekom Lucetam dakujem
@mogaa to mi dali pri Ivf a nič stohobnemam čo sste pisala ani som nemala divne že to davaju
@bibiana8080 Syn (vysokoškolák) to užíva vždy počas skúškového obdobia, pomáha mu to pri učení, lepšie sa sústredí a viac si zapamätá, ževraj 😉.
@bibiana8080 motanie hlavy nemas?
@sisa_s mam
@bibiana8080 v SPC (info k liekom) je aj tato indikacia:
Liečba vertiga (tocenie hlavy) a s ním spojených porúch rovnováhy, s výnimkou závratu vazomotorického alebo psychického pôvodu.
@sisa_s ale to som jej nepovedala ani doktorke že mam zavraty niekedy a pri ivf že sa toto dava to som tiež nevedela
@bibiana8080 tak to neviem, nevidela som pacientku, co by toto uzivala pri ivf, napis do skupiny Zdravotnici na MK a su tam 2 gynekologicky, ktore ti poradia
A nie je jednoduchšie spýtať sa, zavolať tomu dr, ktorý vám to predpísal, že načo to je? Radšej budete zisťovať tu na MK, kde vám asi nikto 100% odpoveď nedá? 🤷♀️🤦♀️
Aj ja som mala Lucetam pri ivf... lekarka vravela ze to davaju na lepsie prekrvenie maternice.

Je to liek čo sa dáva na prekrvenie mozgu, hlavne pri mozgových ochoreniach ale aj napr.pri mozgových porážkach.....Mal by aj podporiť sústredenie a pamäť...ALe to isté urobí aj Lecitín.