Skúsenosti s Meriofert Kit 150: Ako ste reagovali?
Ahojte, tie co ste mali predpisany tento liek ako ste na neho reagovali prosim? O par dni mam zacat so stimulaciou tak zistujem co ma caka
@skrecok321 dakujem za reakciu. V ktory den cyklu si mala odber? A kolko vajicok ti vybrali?
Na 14 deň, ak si správne pamätám a vajíčok som mala 10
Tiež mám dobrú skúsenosť 😊
Ku koncu stimulácii bolelo brucho ale to je normálne 😊
@cubos
@skrecok321 dakujem baby za odpoved. A OHSS ste nemali? Mali ste vklad hned v rovnakom cykle ci odlozeny?
Prvá stimulácia 42 vajička, OHSS som mala.
Druhá stimulácia 29 vajíčok, OHSS som nemala ale aj tak bol ET odložený.
Zatiaĺ som mala iba KET 🙂
Ja som bola na ket o mesiac, keďže v centre kam chodím nerobia ET, a ohs som nemala pila som veľa vody a jedla veľa bielkovín pred aj po odbere vajíčok
@skrecok321 co presne bielkovinove si jedla prosim ta? A kolko toho denne?
Bol to boj keďže vo všeobecnosti mäso nemusím, ale nejak som sa prinútila mať každý deň na obed mäso a potom vajíčka, strukoviny a proteinove jogurty a proteínové nápoje
Ahoj ja som si dnes k diphereline injekcii pripojila meriofert tiez tu istu davku 150 tak sme casovo asi podobne na tom so stimulaciou 🙂 tiez rozmyslam ze ake konkretne jedla aby som zvysila prijem proteinov…mäsko ja velmi nemusim veru ale skusim sa premoct
@majkagu ahoj, a ktory den cyklu si? Mne meskala MS takze az dnes zacinam pichat. A davku mam 300 az🙈. Kam chodis do centra?
Som 5dc. Dnes si picham Meriofert druhy den. Aha tak ty mas vyssiu davku. Chodime do Heliosu Kosice 🙂 a vy? Je to vase prve IVF? Nase ano, jedno dieta uz mame, teda riesime sekundarnu neplodnost.
@majkagu my do gyncaru. Ano prve ivf a deti zatial nemame
@majkagu ahoj tak ako sa mas? Kedy mas ko trolu? Ja v stredu
Ahoj ja som dnes mala kontrolu na 6. den pichania Meriofertu a nenarastli zatial dostatocne folikuly, aj icj je dost malo, tak sa zda 😒 navysili mi davku na 225ml. A ty? Ako si na tom? 🙂
@majkagu no ja som dnes 6dc (5ty den picham) a mam teda na 8dc ist na sono. Tak som zvedava.
Inac po pichnuti ma boli dost hlava. Dobre ze to picham vecer a idem si hned lahnut inac cez den by som sa zrejme vytrapila. Vcera som uz 2x zvracala cez den 🙈 takze to zacina byt zaujimave. Kedy mas ist na dalsiu kontrolu?
Fakt? Mne zatial nic nie je. Mozno preto ze som mala nizsiu davku a telo na to nereagovalo az tak, mozno aj mne uz bude zle 😀 od dnes mam navysit davku, na dalsiu kontrolu mam ist v piatok. Ja som 9dc a picham si dnes 6.den. Odber vajicok ze odhaduju na buduci tyzden niekedy. Tak drzim palce aby sono ukazalo ze folikuly rastu pekne 🙂
Ahoj, aj ja zacinam si stimuláciou a tiez mam rovnakú davku meriofert 300
Ja sa zajtra dozviem ci zvysena davka pre mna funguje a ci bude buduci tyzden odber vajicok. Drzte palce. Aj ja vam drzim palce kocky 💪🤞
@majkagu ahoj ako si dnes dopadla? Ja mam od vcera chripku alebo aky fras :( teplota 38 a viac...takze z pondelkoveho opu mam este vacsi stres ako doteraz. Mozno ani nebude a cela stimulacia zbytocna 🤷♀️
Ahojte baby. Kontrola dopadla dobre, vyrastli folikuly, ale este im treba viac, takze este pokracujem v injekciach a v pondelok zas kontrola, streda/stvrtok by mohol byt vraj odber sk bude vsetko ok. Dnes si 10. den picham Meriofert. Ja som tiez bola chora teraz mi to prechadza sice bez teploty ale tiez som trpla ze ci to stihne prejst…aj herpes sa mi robi na ustach 😒 Drzim vam obom velmi palce dievcata 😊uz teda vies ze v pondelok ma byt OPU, uz to bolo povedane?
Jooj to je mi ľúto, stale ťa trápia teploty?
@spuntik12 v noci som este mala. Dnes zatial nie. Tak dufam ze uz ani nebude
Tak snad sa ti uz nevratia
Myslim na teba 🤞
Ja som na meriofert reagovala dobré, dôležitý je pitný režim a po OPU odporúčam aj nutridrinky, a mám aj na predaj jedno celé neotvorené balenie Meriofert Kit 75IU ( exp 05/2026 )

Ja som reagovala celkom dobre, trošku som som mala bolesti podbruška, ale to bolo skôr kvôli rastúcim folikulom.