Skúsenosti s neúspešným KET
Ahojte dievčatá. Mám za sebou 2 nepodarené KET, jeden v prirodzenom (január) a jeden v riadenom (marec) cykle, teda samé hormóny. Dnes som si opäť našla negatívny test po 10 dňoch od KET 😢 už strácam nádej, tak som verila tentokrát, všetko tip top, maternica aj embryo 😔 máte niekto podobnú skúsenosť? Neviem ani kedy a či ísť do posledného mrazacika, posledná nádej na súrodenca 🙏 prvé dieťatko sa nám ako zázrakom podarilo hneď po ET. Dúfam že to nebolo len stastie začiatočníka 🙏 ale samozrejme milujem toho krpceka a denne ďakujem 🥰
Zažil niekto niečo podobne? 🙏
Vyšetrenia máš porobené?
@stellarstar áno, aj hysteroskopiu maternice
@simona1998 cítila som sa “nabudene” na tento druhy vklad lebo to ešte nebolo posledné embryo ale teraz mám ozaj rešpekt a strach :( že to zmarim v priebehu polroka :( neviem čo je lepšie či ísť keď mám v sebe kopec hormónov či vyčistiť hlavu, ak to nevyjde asi ďalšie ivf :(
@simona1998 veľmi ma to mrzi :( už nejaká doba prešla? Je to lepšie? 🙏 mali ste aj pozitívny test?
@veverka86 aj reproimuno? Mne Zrovná tam našli problem, a potom som aj otehotnela….
@babushkaem to nie pokiaľ viem ako a kde sa to vysetruje prosím? Nebol by to problém už pri prvom dieťati?
@veverka86 imunológ to riesi.. nie, aspon tak mi povedala doktorka, to je nieco co raz mas, raz to moze byt ok.
@veverka86 rieši sa to na reprodukčnej imunologii nie obyčajný imunolog to je niečo iné. Sú tuším 3 také na Slovensku Nitra Bratislava a Košice ak sa nemýlim.
@veverka86 nie Košice ale Prešov a teda Bratislava a Nitra
@veverka86 ano, treti ket sa podaril..ALE! Medzi druhym a tretim som si dala 8 mesiacov prestavku a riešila som prečo : cvičila som Mojžišovku, činska medicina, akupunktura, uvolnovanie panvoveho dna, elektricka stimulacia panvovych svalov, Mojžišove čaje som pila, gynekologické naparky a Bromelain pred vkladom....
Pri vklade zmenené lieky na Prolutex a Amelgen.
@monicazbb joj vy ste do toho dali všetko! Klobúk dole 😇 ale oplatilo sa 😍 skúsim to pozrieť niekde na internete, tie cviky panvovému dna, jedine keď mi dieťa zaspi vecer sa tomu môžem venovať 🙏 tie naparky by šli, odkiaľ ste kupovali? A prvé dve ket ste mali v riadenom cykle alebo prirodzenom? Ja mám estrofem, prolutex a utrogesran
Nam sa podaril 11 vklad s genetikou embryia plus liecba z hematologie … drzim palce
@martaatram gratulujem 🙏 to ste mali asi viaceré ivf cykly však?
@veverka86 ďakujem Ano 2 v prvom 10 embryi biochemicke .. potraty .. v druhom sme si hned dali vysetrit genetiku embryi a vysiel prvy vklad🩵
@martaatram To ma zaujima, kde vám to odosielali na vyšetrenie? Tiež som nad tým uvažovala a potom som kadečo čítala že to môže mať zlý dopad na plod alebo dieťa (autizmus napr). Mohli by ste mi prosím povedať koľko embryi ste si dali vyšetriť a aký podiel bol zdravých embryi a koľké mali nejaké defekty, pripadne aké? Teda ak to nie je pre vás veľmi citlivá téma 🙏 my sme mali 4 embrya, vyšiel prvý ET a teraz nevyšli relatívne krátko po sebe 2 KET, posledné embryo bolo “deluxe” aj ja som mala vyšetrenia maternice.. viem ze je to vždy 50/50 ale predsa :(
@martaatram 🙏🙏🙏
@veverka86 mali sme 9embryi z toho sme si 3 dali odoslat na genetiku a zo 6 odobrat len vzorky do buducna ak nahodou … vratili sa nam 3 zdrave a hned prvy vklad vysiel…odosiela sa to do prahy . Nepocula som ontom este zeby genetika embryi spôsobovala autizmus..
@martaatram tak to ste mali pekne skore 🙏 myslite de tie embrya predtým keď ste mali stále biochemické mali nejaký defekt? Povedala by som že asi ani nie keď teraz všetky zdravé 🙏 čím to je že sa neuchytili.. 🧐 s tým ajtizmom to beriem s rezervou človek sa veľa veci dočíta 😆
@veverka86 mozno ta ,,várka,, bola prave chybná alebo nastavenie liečby v tomto úspešnom vklade som mala nasadený aj fraxiparin aj anopyrin … v tych neúspešných iba fraxiparin …
@martaatram tak vám to zmenili 🙏 super 🙏 ja tieto lieky vôbec nepoznám čo ste mali, u mňa estrofem utrigestan prolutex
@veverka86 toto su lieky na riedenie krvi .dost podstatne v tehu ak ma zena priklad ako ja syndrom lepivych dosticiek alebo zlu zrazanlivost krvi

@veverka86 tiež mám za sebou neúspešný ket -biochemické . Toľko som sa narevala , nemohla som vidieť iné deticky ani tie od nas z rodiny :( takže ťa úplne chápem … ak sa nato necítis , tak posledný vklad odlozte a ak veľmi chceš , tak choďte do toho pokiaľ je tvoje telo “nabudené” musíš vedieť ako a teda či sa vôbec nato cítiš 🙂🍀