Skúsenosti s pocitmi po intrauterinnej inseminácii (IUI)
Ahoj,
24.10. (štvrtok) som bola v CAR na IUI. Folikul bol 20mm (12dc), pichnutý mi bol Gonasi a o dve hodiny na to vykonaná IUI.
Tretí deň (sobota) ráno, keď som sa postavila z postele, mala som pocit ako keby niečo zo mňa vytieklo, taký úplne riedky dobiela výtok, bez zápachu. V tú noc ma strašne boleli kríže ako pred ms.
Od druhého dňa od inseminácie užívam Lenzetto a Progestanelle 2x denne.
Niekedy počas dňa pociťujem bolesť v podbrušku ako keby som mala dostať menštruáciu, skôr je to však bolesť, keď stojím dlhšie. Najprv bolesť bola skôr len na ľavej strane a teraz sa to presúva do podbruška. Som veľmi nafúknutá, aj keď niesom si vedomá, žeby som takú nejakú stravu jedla, z ktorej by ma nafukovalo.
Mala ste aj vy niektorá podobné pocity po iui?
Ďakujem 🙂
@96sofia96 ahoj, vytiecť z teba mohla dezinfekcia, bežný výtok... Bolesti skôr pripisujem prebehnutej ovulácii, prip. hormónom. Keďže ovulácia štandardne prebieha až cca 24-48 hodín od gonasi, naozaj to nemôže ešte byť uhniezdenie. Uhniezdenie prebieha medzi 5 - 10 dňom od ovulácie, resp. oplodnenia vajíčka, nie od inseminácie. V každom prípade držím palce 😊
Pomoc
@96sofia96 piatok som bola na insimimaci presli sme vsetky vysetrena sme v poriadku. Manzel mal spermiogram velmi dobry ,ja som brala tizdem lektrozol, potom sme isli tam kde mi narastu folikuli dve jeden na pravo jeden na lavo mala som 22m aj 18mm. Po tom mi pichli inekciu. A manzel dal spermie a dali to domna -len ze mna od vtedy picha v bruchu a lavy vajecnik ma boli velmi nevies mi poriadit ci by to mohlo vijst , chceme babetko po 5 rokoch snazenia sme sa rozhodli trosku tomu pomoct . Dakujem za odpoved.
@mega12 a užívaš aj nejaké lieky po inseminacii? Ja som mala rovnaké pocity - pichanie najprv bolo v oblasti ľavého vaječníka, kde som mala folikul a postupne sa presunulo pichanie do stredu podbruška. Užívala som estrogén a progesteron.
Avšak mala som rovnaké pocity po inseminacii aj keď to bolo biochemické tehotenstvo, aj keď to vôbec nevyšlo. Pri IUI je veľmi mala šanca, no vyjsť to môže. Treba vyčkať na test 🙂 držím palce
Ahojte chcem sa spýtať piatok som bola na inseminacii mam bolesti na lavej strane vaječniku aj v križiach.mierne pobolievanie pod brušku apo inseminacii ked som prišla domu som začala spynit čoto može byť ďakujem za odpoveď ❤️

to kľudne môže byť uhniezďovanie