Skúsenosti s pomaly rastúcim hCCg po IVF
Ahojte prosím Vás ake máte skúsenosti s pomaly rastúcim HCCg ?Ja som uz toľko o tom načítala a väčšinou tie tehotenstvà nemali dobrý koniec až na pár výnimiek.
Bola som na IVF a 9DPt som mala HCCg 85 a včera na 11DPT 159 ,čiže nebol dvojnásobný nárast ,ale centrum mi dal už len ďalšiu kontrolu na sono,že tieto hodnoty sú ešte ok.
Aj tehotenské testy mi silnejú ,ale pomalšie.
Na pondelok som sa objednala k svojej doktorke ,aby aj ona spravila odber na HCCg ,aby som vedela na čom som.
Tak som zvedavá na Vaše skúsenosti.
Dakujem
@amelia0511 rastie to normálne, ved je to takmer dvojnásobok.
Testy ti budu silniet, je ešte skoro aby si mala úplne koľajnice, ešte to neznamená neúspech.
Uvidíš ako dopadne ďalší odber.
Ja ti poradím len dúfať a sustredit sa na nieco uplne ine....nesleduj sa toľko lebo ti z toho do konca prvého trimestra hrabne
@gejb áno to je pravda ,snažím sa nato nemyslieť stále...,len to nejako nejde ,nejako som si myslela ,že aspoň to HCCg bude vyššie a budem mať aspoň pokoj ,kým pôjdem na sono najbližšie a ďakujem za radu 🙂
@amelia0511 mne prišiel tiež taký “skok” až 10DPT dovtedy na tých testoch bolo ledva čosi vidno .
Veľa šťastia prajem ! 🍀
ja nechapem, preco ti to hcg merali tak skoro. uplne zbytocny stres. taky porovnavatelny a smerodajny udaj je na ten 14. den...
ja nechapem, preco ti to hcg merali tak skoro. uplne zbytocny stres. taky porovnavatelny a smerodajny udaj je na ten 14. den...
@kiwi3 nie je to zbytocny stres. Je to standard v niektorych CAR, ak by to hcg bolo 0 na 9dpt tak sa moze vysadit liecba a cakat na MS...ja zas nechapem preco vacsina CAR necha zeny napchavat sa hormonami do 14dpt zbytocne...🤷♀️
14dpt +cca 5dnove embryo je cca19 dpo, ktory cyklus ma bazne lutealnu fazu taku dlhu?

@amelia0511 rastie to normálne, ved je to takmer dvojnásobok.
Testy ti budu silniet, je ešte skoro aby si mala úplne koľajnice, ešte to neznamená neúspech.
Uvidíš ako dopadne ďalší odber.
Ja ti poradím len dúfať a sustredit sa na nieco uplne ine....nesleduj sa toľko lebo ti z toho do konca prvého trimestra hrabne