icon

Skúsenosti s použitím Sanakinu pred vkladom

lia1911
22. okt 2025

Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s aplikovaním Sanakinu do endometria pred vkladom? Minuly vklad mi vyšiel, no mala som hematom a nasledne MA v 9+5. Lekár mi povedal, že ďalši vklad by skusil Sanakin a Estrofem ako prevenciu aj proti Nk bunkam. Dalsia lekarka narvhla aj fraxiparin. Mate s tym niektora skusenost? Kedy sa to presne aplikuje v prirodzenom cykle? Ďakujem. 😊

anonym_46876a
22. okt 2025

Mám skúsenosť, pozitívnu. Aplikovali mi Sanakin deň alebo dva dni pred vkladom, presne si to už nepamätám. Fraxiparin a anopyrin som brala od vkladu celé tehotenstvo kvôli syndrómu lepivých doštičiek a od vkladu son mala Estrofem, Prolutex a Progestanelle. Nk bunky som mala mierne zvýšené a miernu alergiu na mužove spermie. Brala som Omega 3 a Koenzým Q10 pred a po vklade.

lia1911
autor
22. okt 2025
@anonym_46876a

Mám skúsenosť, pozitívnu. Aplikovali mi Sanakin deň alebo dva dni pred vkladom, presne si to už nepamätám. Fraxiparin a anopyrin som brala od vkladu celé tehotenstvo kvôli syndrómu lepivých doštičiek a od vkladu son mala Estrofem, Prolutex a Progestanelle. Nk bunky som mala mierne zvýšené a miernu alergiu na mužove spermie. Brala som Omega 3 a Koenzým Q10 pred a po vklade.

@anonym_46876a wow super! Gratulujem🥰 ako ti prosim zistili syndrom lepivych doštičiek? Hematologia?

anonym_46876a
22. okt 2025
@lia1911

@anonym_46876a wow super! Gratulujem🥰 ako ti prosim zistili syndrom lepivych doštičiek? Hematologia?

@lia1911 áno na hematológii. Ďakujem veľmi pekne a prajem ti aby ti to vyšlo😊

anonym_809d2c
22. okt 2025
@anonym_46876a

@lia1911 áno na hematológii. Ďakujem veľmi pekne a prajem ti aby ti to vyšlo😊

@anonym_46876a tú mam v poriadku, no aj tak tam bol ten hematom. Ďakujem. Chcem spraviť samozrejme maximum. Verím, že sa nám to podarí až do samého konca.

vas284
10. nov 2025

Ahoojte, máte niekto nejaké dalšie skúsenosti so sanakinom?

anonym_809d2c
17. nov 2025
@vas284

Ahoojte, máte niekto nejaké dalšie skúsenosti so sanakinom?

@vas284 ahoj, ja idem buduci tyzden na vklad a žiadam si aj Sanakin (v gynfive to volaju prp). Dam vediet potom 😊