icon

Skúsenosti s prvým IVF v Helios Banská Bystrica

automobil199
16. jan 2026

Máte tu niekto skúsenosť s prvým IVF v Heliose BB okolo 30-tky? Podarilo sa vám to na prvýkrát, alebo ste museli ísť do ďalších vkladov? Zisťovali príčinu, ak to nevyšlo? Ďakujem

anonym_feb7df
16. jan 2026

@automobil199 my sme. Boli v Heliose BB ale nie na IVF ale IUI, ja som boal spokojna lebo do nicoho nas netlacili, sami pomenovali problem a neriesili hned IVF ako jedinu moznost

anonym_1ee203
16. jan 2026
@anonym_feb7df

@automobil199 my sme. Boli v Heliose BB ale nie na IVF ale IUI, ja som boal spokojna lebo do nicoho nas netlacili, sami pomenovali problem a neriesili hned IVF ako jedinu moznost

@anonym_feb7df my sme boli asi 4r dozadu v bb helios a nás teda po vstupných vyšetreniach tlačili hend do ivf, hneď po oznámení výsledkov že čo je u nás zle tak hneď na nás pani doktorka že kedy začneme s ivf procesom? Proste chcela hneď hneď, my sme boli jednak zaskočený že teda jediná možnosť je ivf a tak sme to odmietli, že najprv skúsime pár mesiacov brat vitamíny (hlsvne partner na spg) a pripadne by sme šli neskôr do ivf. Potrebovali sme to spracovať. Keď sme chceli svoj postup tak dr jasne že môžme to skúsiť aj inak to sa už nebránila.

automobil199
autor
16. jan 2026

Nas tam caka ivf a videla som negativne recenzie tak sa kus obavam neveim co nas caka nikdy som to este neabsolvovala mam uz doma aj stimulacny protokol

robo1990
18. jan 2026
@automobil199

Nas tam caka ivf a videla som negativne recenzie tak sa kus obavam neveim co nas caka nikdy som to este neabsolvovala mam uz doma aj stimulacny protokol

@automobil199 ja som bola v roku 2024 na ivf .. bohužiaľ z celého odberu vajíčok (19) nám ostalo len 1 embryo a to skončilo ako biochemické... Hneď sme sa rozprávali aj o druhom a nebol problém.. netlačili nás do druhého.. práveže nám odporučili doplnkové vyšetrenia.. ja som chcela aspoň rok počkať hlavne kvôli financiám a že si aspoň tie doplnkové vyšetrenia spravím ... September 2024 sme začali ešte užívať vitamíny ale dosť veľa že aby manžel bol fakt čo najlepšie ak pôjdeme do druhého ivf keďže hlavný problém bol najskôr len spermiogram... V januári 2025 som zistila že som tehotná prirodzene.. keďže môj gynekológ mal na háku tak som si zaplatila odber krvi v heliose a vďačím im za moju pohodu.. popritom som ešte riešila Repro imuno ..Tammi nakoniec zistili problém a musela som chodiť na infúzie.. môjho gynekológa som menila a tiež som nebola spokojná a nakoniec som si zaplatila komplet starostlivosť počas tehotenstva v heliose a neľutujem... Aj napriek tomu že nám ivf nevyšlo, beriem to tak že nebyť ivf tak malého tu nemáme..alebo by to trvalo ďalšie roky na ktoré by som ja už nemala energiu čakať takže by sme asi boli bez dieťaťa.. "nekvalitné" vajíčka mi išli do ivf a potom prišli to správne 😅

kimberley123
5. feb 2026

@automobil199 Ja dobré skúsenosti veľmi nemám. Nakoľko mali všetko na háku. Prístup doktora nejdem ani komentovať. Keď som nesúhlasila s postupom začal na mňa zvyšovať hlas. Skús uvidíš. Ak sa ti nebude niečo páčiť odídeš. Nechvália tam ani embryológiu.

automobil199
autor
5. feb 2026
@kimberley123

@automobil199 Ja dobré skúsenosti veľmi nemám. Nakoľko mali všetko na háku. Prístup doktora nejdem ani komentovať. Keď som nesúhlasila s postupom začal na mňa zvyšovať hlas. Skús uvidíš. Ak sa ti nebude niečo páčiť odídeš. Nechvália tam ani embryológiu.

@kimberley123 a ostali ste tam podarilo sa otehotniet? Aky to bol doktor ?

kimberley123
6. feb 2026
@automobil199

@kimberley123 a ostali ste tam podarilo sa otehotniet? Aky to bol doktor ?

@automobil199 Ahoj napíš mi ss