icon

Skúsenosti s Reprofit Bratislava: Social Freezing a Vklad

johana_kamenska
20. nov 2024

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s Reprofit v Bratislave v súčasnosti? Absolvovali ste niekto na tejto klinike odber vajíčok, social freezing alebo následne vklad ? Ďakujem

zuzka3110
20. nov 2024

@johana_kamenska Ahoj.tento rok som v januari zacala stimulovat u nich,na konci januara odber.mali sme embrya vybornej kvality vraj.Prvy vklad v aprili -nevysiel.Druhy vklad v maji - nevysiel.
Nevahali sme s manželom a na druhé IVF sme išli do Reprofit Brno.Navrhli nám genetiku,počúvli sme.Vklad som mala na začiatku októbra a v pondelok som začala 10 týždeň tehotenstva.
do Reprofit BA by som už nešla...pre nás stratený čas a zbytočne vyhodené peniaze.

barju
20. nov 2024

@johana_kamenska
V marci som mala stimuláciu, v apríli vklad. Prvé IVF, prvý vklad vyšiel, už som 36 týždeň a onedlho rodím 🙂 pýtaj sa keď ťa zaujímajú detaily

tessa165
20. nov 2024

Bola som v marci na vklade nášho posledného embryjka. Zajtra to budú 2tyzdne čo na mňa hľadia 2pary nádherných zvedavých ociek. Za mňa len odporucam

johana_kamenska
autor
20. nov 2024

@zuzka3110 ďakujem a blahoželám 🙂, a ktorý lekár sa o Teba staral? ( myslím v Ba aj v Brne ) Je to tak, že ten ku komu ideš na úvodnú konzultáciu Ťa má na starosti po celý čas a je napríklad aj pri vklade?

johana_kamenska
autor
20. nov 2024

@barju blahoželám 🙂 s ktorým lekárom tam máš prosím skúsenosť ?

johana_kamenska
autor
20. nov 2024

@tessa165 blahoželám 🙂 s ktorým lekárom tam máš prosím skúsenosť?

tessa165
20. nov 2024

@johana_kamenska posledné vyšetrenia a vlád som riešila s pani doktorkou Urbasikovou

barju
20. nov 2024

@johana_kamenska ďakujeme🙂 my sme tam chodili 4 roky, kým sme sa na IVF odhodlali, najprv sme riešili plánovaný styk a IUI, tam som mala doktorov rôzne aj dr Bagocziho, aj dr Urbasikovu (tam aj IUI vyšlo ale neudržalo sa) aj takých čo tam už nerobia. Ale protokol na IVF nastavovala Dr Urbasikova, odber vajíčok mala službu dr Šustova a vklad dr Grossova, aj som potom bola ešte dvakrát na ultrazvuk u Urbasikovej a potom mi ešte volala a sa zaujímala keď už som bola po morfologickom ultrazvuku že čo to bude a dala mi mail svoj aby som sa pochválila fotkou keď sa malý narodí.

zuzka3110
21. nov 2024

@johana_kamenska ďakujem,pevne verím,že to dobojujeme do úspešného konca ❤ . V BA ma mala na starosti dr.Urbašíková a v Brne dr.Frank.
V oboch klinikách ideš lekárovi,ktorý ma práve službu,takže ich vystriedaš viac.
V Brne ale,čo sa mi veľmi páči,tak na vklad ti ide tvoj lekár.Pána dr.Franka musím vychváliť,je to jeden úžasný lekár.

spuntik12
20. feb 2025

@barju , ahoj mozem sa detailnejšie opýtat na tvoje skúsenosti s ivf v Reprofite v Ba?
Ja som zacinam prave stimulaciu
Ďakujem

barju
20. feb 2025

@spuntik12 čo konkrétne ťa zaujíma, pýtaj sa, lebo by som mohla napísať o tom celú knihu🙂

spuntik12
21. feb 2025

@barju , dakujem pekne
Chcem sa opytat ci ste riesili aj genetiku a ci si brala nieco na podporu stimulacie a ako si reagovala na lieky
A ako prebieha odber vajicok a kedy je vlastne platba za umele oplodnenie,pri odbere ci az pri vklade ako to vlastne je

barju
21. feb 2025

@spuntik12 iba genetiku nás dvoch, bez toho som nechcela ísť ani do stimulacie, genetiku embryí sme neriešili, ani nám to nikto neodporúčal. Na stimuláciu som mala Rekovelle 2-7 DC. 7DC bola kontrola ultrazvukom, kde zistili ako reagujem na liek a ako veľké sú folikuly (mala som LV:8ks 8-10mm, PV:12ks 10-12mm). Reagovala som dobre, pridali ďalší rekovelle do 10DC a zároveň Ganirelix proti predčasnému prasknutiu. Na 10DC znova ultrazvuk a predĺžili rekovelle do 12DC a Ganirelix do 13DC( teda rekovelle dokopy 10dni užívania a Ganirelix 5dni). Na 12 DC 3. Kontrola na sone (mala som LV:10ks 22mm, PV:15ks 15mm). Tie čo videli už boli vhodné na odber od tej veľkosti 15mm. 13DC 20:30 som pichla 2 injekcie diphereline na dozretie vajíčok a bol naplánovaný OPU na 15DC 8:30. Vedľajšie príznaky som nemala žiadne. Platila sa záloha počas stimulácie a po opu sme doplatili zvyšok.

spuntik12
21. feb 2025

@barju , ďakujem ti za detailné vysvetlenie
Co sa týka veľkosti vajíčok aj celkovej reakcie a vývoja
Mala by som este otazocku za tu platbu plati sa aj ked zaloha a zvyšok? Mna totiz trosku mätie ze aj sa vajicko neplodnosti, resp nie je embryo tak sa nic nevklada nie? Zaco sa potom vlastne plati?
A ako to dopadlo opu, podarilo sa? Ak ano tak na prvýkrát?

barju
22. feb 2025

@spuntik12 prvé 3 IVF máš príspevok od poisťovne a poisťovňa počíta celé IVF aj s vkladom je jedno či ET alebo KET. Keby ju vkladu nedošlo, líši sa postup v závislosti od kliniky. Nás s to netýkalo takže toto neviem aký by bol postup. Ale zaplatiť musíš za odber vajíčok aj za oplodnenie. Áno, nám vyšlo prvé, teraz mám už 6 týždňového valibuka.

spuntik12
22. feb 2025

@barju ďakujem pekne za odpoveď
Jeej, tak to je úžasná správa
Gratulujem 🥰
A mozem sa opytat kolko vas to vyslo? Aka bola zaloha a potom doplatok v den vkladu? Mozes kludne aj do sukromnej správy napisat
Ďakujem

barju
22. feb 2025

@spuntik12 ďakujeme😊
Záloha 580, potom sme doplácali 1840 plus lieky bolo cca 400 , u nás najdrahšia položka bolo mrazenie, lebo sme mali veľa embryí a hoci chceme len 2 deti, tak človek nikdy nevie ktorý vklad v poradí sa podarí a preto sme dali zamraziť všetko čo sa dalo. Vôbec som nepočítala s tým že hneď prvý vklad sa podarí 😀

spuntik12
22. feb 2025

@barju dakujem, lieky uz mame takze teda zaplatiť proces esre
A zalohu ste platili ako pises pocas stimulacie a po opu doplatili, to znamená po vložení?

barju
22. feb 2025

@spuntik12 nejaký týždeň po odbere vajicok sme vedeli koľko sa bude mrazit embryí, koľko ich zostalo do 6 dňa, lebo sme mali predĺženú kultiváciu vtedy prišla faktúra s doplatkom

spuntik12
23. feb 2025

@barju ďakujem ti krasne za všetky moje otázky, teraz uz mám naozaj predstavu
Teraz by som sa opytala na odber vajicok ako dlho to trvalo a ako si sa citila po

barju
23. feb 2025

@spuntik12 ako dlho to trvá vždy závisí od počtu a ako sú vaječníky dostupne, môže to byť 5 minút a môže to byť 20 minut. Netuším ako dlho som to mala, lebo po narkoze som sa zobudila na izbe, kde som ešte strávila 2 hodiny kým si ma manžel mohol zobrať domov. Po narkoze na nič nebolelo ale motala sa mi hlava a doma som potom aj raz vracala.

spuntik12
24. feb 2025

@barju , ďakujem ti krasne za odpoveď
Tak teda uvidíme ako dlho to bude prebiehat
A po vklade si mala ake pocity? Tocila sa ti tiez hlava?

barju
25. feb 2025

@spuntik12 Max čo bolo ma boleli prsia, ale to zrejme z progesterónu. Inak som po vklade bola ako srnka. Robila som to čo bežne

spuntik12
26. feb 2025

@barju dakujem za informáciu
To si ma potesila 🤩 a kedy si vedela ze sa vklad podaril?

barju
26. feb 2025

@spuntik12 ja som nechcela byť sklamaná, keby to nevyšlo, takže som netestovala a čakala som 14 dní na krv. Až v ten deň na manžel presvedčil že nech spravím test, že on má pocit že to vyšlo a mal pravdu. Ale keďže to boli už riadne koľajnice, tak asi by ukázal test už na 6-7 deň po vklade

kirsten_45
22. mar 2025

Ahoj ja som v reprofite BA na IVF momentálne, zatiaľ sme mali jeden ET a jeden KET a žiaľ bez úspechu. Teraz už idem podstupovať rozšírené vyšetrenia keďže to dvakrát nevyšlo a na príčinu zatiaľ neprišli. Personál je milý, klinika pôsobí tiež dobre. Ale keďže to u nás nevychádza, začínam už byť na pochybách. Zostava len veriť že to správne embryjko na nás ešte len čaká.

anonym_c449fd
Autor odpoveď zmazal