icon

Skúsenosti s Reprofit Brno

29. okt 2025

Ahojte, dievčata ktore navštevujete reprofit Brno, prosim skusenosti čomu sa vyhnuť alebo kedy spozornieť. Proste vaše skusenosti či ste boli spokojné a ak nie tak prečo?
Prosim pište len tie čo mate fakt skusenosť
Ďakujem vam a vsetkym drzim palce na tejto dlhej a narocnej ceste ❤️

anonym_9777e4
29. okt 2025

Boli sme, menili sme centrum, Bolo to ovela lepsie zorganizovane a potom take malickosti, co mozno niekomu ani nepridu dolezite, ale mne napriklad velmi pomohli. Kvalitu lekarov ako taku neviem posudit, ale po x neuspesnych pokusoch pocas x rokov nam to po zmene centra na prvykrat vyslo, tak asi dobra 🙂

anonym_9bf3ce
29. okt 2025

@anonym_autor mne sa pacili ich pristup, ale ani jeden vklad nevysiel a to sme boli obaja bez diagnoz, tak tolko moja skusenost.

lenna255
31. okt 2025

@anonym_autor ja som s brnom veľmi spokojná …úžasní doktori aj sestrickyyy. 3x IUI nám tam nevyšlo a zatiaľ som po ET a krv pozitívna ..určite len doporučujem

ketrinag
8. nov 2025
@anonym_9bf3ce

@anonym_autor mne sa pacili ich pristup, ale ani jeden vklad nevysiel a to sme boli obaja bez diagnoz, tak tolko moja skusenost.

@anonym_9bf3ce Držím palce,nech to vyjde 🙏🏻 My sme na tom rovnako..

autor
9. nov 2025
@anonym_9777e4

Boli sme, menili sme centrum, Bolo to ovela lepsie zorganizovane a potom take malickosti, co mozno niekomu ani nepridu dolezite, ale mne napriklad velmi pomohli. Kvalitu lekarov ako taku neviem posudit, ale po x neuspesnych pokusoch pocas x rokov nam to po zmene centra na prvykrat vyslo, tak asi dobra 🙂

@anonym_9777e4 tak to je supeer že vam to vyšlo ❤️

autor
9. nov 2025
@anonym_9bf3ce

@anonym_9bf3ce nesnažili sa najst pricinu?

autor
9. nov 2025
@lenna255

@anonym_autor ja som s brnom veľmi spokojná …úžasní doktori aj sestrickyyy. 3x IUI nám tam nevyšlo a zatiaľ som po ET a krv pozitívna ..určite len doporučujem

@lenna255 no my sme boli na 2 iui uvidime ako to dopadne ale do 3 iui isto nejdem. Držim vam pace ❤️

autor
9. nov 2025
@lenna255

@lenna255 koho mate lekara?

lenna255
9. nov 2025
@anonym_autor

@lenna255 koho mate lekara?

@anonym_autor my sme mali dr. Franka a ten mi sadol aj úplne najviac

autor
9. nov 2025
@lenna255

@anonym_autor my sme mali dr. Franka a ten mi sadol aj úplne najviac

@lenna255 my mame dr. Jordánovu ale pri prvom iui bola primne dr. Papikova alebo nejak tak sa volala a pri druhom dr Pospišilova