Skúsenosti s vkladom včasnej blastocysty 2BB
Ahojte, máte prosim skúsenosť s vkladom včasnej blastocysty 2BB?
Ďakujem
ja ziadnu, ale ak je to zdrave embryo a ty nemas tiez ziaden problem, tak aj take transfery byvaju uspesne. to znamkovanie je mierne zavadzajuce, nic moc to neznamena.
@kiwi3 ahoj ďakujem 🙂 ja som citala ze to je slabsie embryko. Ostala som vydesena ci to vobec malo zmysel vkladat. Ale inak teda by malo byt vsetko v poriadku u mna pri tomto vklade. Tak dufam ze by sme to mohli spolu dotiahnut 🙂
Ja nie som odborník, ale myslím, že 2 je v Tom podstatné, ide o mieru delenia buniek embrya. Takže kým BB je niečo, čo človek nemusí príliš riešiť, tá 2ka je relevantná. Nám mrazili len tie, ktoré mali 3 a 4, a pritom tam boli aj 2ky. Nechcem ťa tým strašiť, viem, že tu nejaká dievčina písala, že jej vkladali aj 2, ale možno by som na tvojom mieste len brala do úvahy, že šanca na úspech je nizsia. Neviem, či používaš chatgpt, ale odporúčam s ním o tom pokecať, mne to celkom dobre vysvetlil.
Ja nie som odborník, ale myslím, že 2 je v Tom podstatné, ide o mieru delenia buniek embrya. Takže kým BB je niečo, čo človek nemusí príliš riešiť, tá 2ka je relevantná. Nám mrazili len tie, ktoré mali 3 a 4, a pritom tam boli aj 2ky. Nechcem ťa tým strašiť, viem, že tu nejaká dievčina písala, že jej vkladali aj 2, ale možno by som na tvojom mieste len brala do úvahy, že šanca na úspech je nizsia. Neviem, či používaš chatgpt, ale odporúčam s ním o tom pokecať, mne to celkom dobre vysvetlil.
@ivananr ahoj nieco mozno v tom chategpt je ok ale urcite sa nechcem moc pozerat prave na to kedze cerpa zase data len z internetu. Uvidime ako to dopadne zatial mam 3dpt ale som uz nastavena aj na dalsie kolo IVF ak by toto nevyslo 🙂 dakujem za radu kazdopadne
Jasné, nevravím, že sa treba spoliehať na chatgpt, skôr som sa riadila aj tým, že mi také nechceli mrazit. Ale je určite fajn byť naladený pozitívne, ale realisticky, všetko bude, ako má byť. Držím palce veľmi 🙂)
Jasné, nevravím, že sa treba spoliehať na chatgpt, skôr som sa riadila aj tým, že mi také nechceli mrazit. Ale je určite fajn byť naladený pozitívne, ale realisticky, všetko bude, ako má byť. Držím palce veľmi 🙂)
@ivananr si milá ❤️ je to velmi zaujimave lebo mam pocit ze je pripad ako pripad zaleziaci od kliniky. Niekde som citala ze aj taketo uz blastocysty sa mrazia. Niekde proste nie. Je to naozaj tazko vyhodnotit hlavne mne urcite 🙂 . Ano urcite by som si to velmi priala to je jasne ale uz po tolkych sklamaniach asi clovek ani neveri ak sa to naozaj stane. Tento pocit mam prave teraz. Lebo ak ides od nejakeho dokotra so slovami ze ste mlada to bude na istotu a zrazu zistit kolko problemov moze nastat a ty sa len pytas co som komu v zivote urobila ked prave ja. Ale vidim ze nie som sama a ze nas tu je velmi vela a naozaj pre niekoho je tato cesta lahsia a pre niekoho zial dlhsia. No prajem nam to vsetkym. A za to moje v brusku sa modlim 🙂
Ahoj. Ako si dopadla? Ja som bola dnes na vklade embryjka 3AA
Ahoj. Ako si dopadla? Ja som bola dnes na vklade embryjka 3AA
@mnavo ahoj nic z toho ..zvazujeme co dalej asi horsie vajicka. Vcera na konzultaci nacrtol dr DV s cim som neni moc stotoznena 😪

ja ziadnu, ale ak je to zdrave embryo a ty nemas tiez ziaden problem, tak aj take transfery byvaju uspesne. to znamkovanie je mierne zavadzajuce, nic moc to neznamena.