icon

Skúsenosti s výberom imunoreprodukčného centra na Slovensku

leona1234
23. jún 2025

Dobrý deň, s manželom chceme navštíviť imunoreprodukčné centrum.
Najbližšie máme Nitru, Dzurila, odrádza ma cena 460€
Druhé bližšie miesto je BA, kde sa platí okolo 150€
A Prešov 60€.
Na koníku som citala, že robia rovnaké testy vsade, len iná cena a v NR je o jeden odber rozšírenejší.
Ako to naozaj je? Aké máte skúsenosti? Ako sa volá BA toto centrum? Ďakujem

modrahruska
23. jún 2025

Neviem ci je v BA jedine centrum, ale ja som bola Mudr Bergendiova Imunovital, spokojnost, len sa dlho cakalo. Ale to asi vsade s tymto, takze…

bambulka711
23. jún 2025

@leona1234 ja som bola v BA v Imunovitale, 150€ som platila iba za seba pri každej návšteve a kontrole. Partner nebol, keďže už dve deti mal a nebol predpoklad, že je problém u neho. Neviem, ako to majú v prípade páru.

qi
23. jún 2025

treba zvazit aj to, ak vam nasadia liecbu, napr. infuznu 2x mesacne, ci budete chciet tolko cestovat opakovane, napr. do 4m tehotenstva. Ja Dzurilla centrum velmi odporucam a aj ten jeden odber “navyse” moze byt prave ten, ktorym vam nieco zistia.

0zne925
23. jún 2025

Tiež odporucam NR. Testovali moju imunitnu reakciu konkrétne na partnera a práve v tom sa ukázal nás problém (myslím, že inde testovali len zenu, ale nie som si istá.. bolo to už dávnejšie)

leona1234
autor
23. jún 2025
@0zne925

Tiež odporucam NR. Testovali moju imunitnu reakciu konkrétne na partnera a práve v tom sa ukázal nás problém (myslím, že inde testovali len zenu, ale nie som si istá.. bolo to už dávnejšie)

@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925
My už spolu jedno dieťa mame, len potratim okolo 20tt.
Prvýkrát potrat, druhé tehotenstvo - mame dieťa; tretie tehotenstvo potrat. Tak nám odporučili vyšetrenia.

qi
24. jún 2025
@leona1234

@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925
Prvýkrát potrat, druhé tehotenstvo - mame dieťa; tretie tehotenstvo potrat. Tak nám odporučili vyšetrenia.

@leona1234 vasa imunita sa moze menit, k lepsiemu tak aj k horsiemu, to ze mate uz jedno babatko je krasna sprava, ale odvtedy sa co to mohlo v tele zmenit

babi2345
26. jún 2025

@leona1234 Nitra Dr. Dzurilla odporucam. Chodíme tam. Vyšetrenie páru sme mali a platili sme 400eu povedali 460 EÚ ale nakoniec bolo menej. Vysledky na 4strany. Mali sme výsledky za 3 týždne hotové, hneď poslali cez email a sme si zavolali aký je ďalší postup. A potom už nepitala som peniaze len na infúzie. Sestrička na emaily hneď odpovie. Termíny tiež je celkom flexibilná. Dr. Môžeš zavolať povie aky čas a hneď aj dvíha. Za mňa spokojnosť. A sú milé.

babi2345
26. jún 2025
@leona1234

@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925

@leona1234 aj mi mame prveho syna bez problému, ale teraz som potratila 2x a preto sme išli ako pár na vyšetrenie. Od muža chcela ejakulat odomna krv.

bejbs123
27. jún 2025

Ja chodim do Presova z BA a cena za mna bola 130€,neviem odkial mate sumu 60€…ale ja som velmi spokojna

kuggis
27. jún 2025

Prosím Vás ako dlho "platia" výsledky vyšetrenia, možno podstúpim v budúcnosti tretie IVF ale bez vyšetrení už nie

qi
28. jún 2025
@kuggis

Prosím Vás ako dlho "platia" výsledky vyšetrenia, možno podstúpim v budúcnosti tretie IVF ale bez vyšetrení už nie

@kuggis my sme ako par boli v 8/2023, a teraz som potrebovala opakovane vysetrenie a stacil iba odber krvi za par eur. 😊 uz vedeli totiz co treba skontrolovat, takze sa bral odber presne na tie hodnoty.

leona1234
autor
8. júl 2025
@babi2345

@leona1234 Nitra Dr. Dzurilla odporucam. Chodíme tam. Vyšetrenie páru sme mali a platili sme 400eu povedali 460 EÚ ale nakoniec bolo menej. Vysledky na 4strany. Mali sme výsledky za 3 týždne hotové, hneď poslali cez email a sme si zavolali aký je ďalší postup. A potom už nepitala som peniaze len na infúzie. Sestrička na emaily hneď odpovie. Termíny tiež je celkom flexibilná. Dr. Môžeš zavolať povie aky čas a hneď aj dvíha. Za mňa spokojnosť. A sú milé.

@babi2345 ďakujem krásne. A čo všetko zisťujú?

babi2345
9. júl 2025
@leona1234

@babi2345 ďakujem krásne. A čo všetko zisťujú?

@leona1234 tam je veľmi veľa výsledkov pre ženu na 3 strany a pre muža 1 strana. Ostatné neviem, len čo bolo zle u mňa. U mňa problém bol NK bunky zvisené a cytokiny zvýšené. Len trosku nato mam omegavan infuziu. Ale u každej iné a podla toho dá liečbu. Ešte vitamín D som mala nízky tak som brala 3000 -4000ku denne.