Skúsenosti s výberom imunoreprodukčného centra na Slovensku
Dobrý deň, s manželom chceme navštíviť imunoreprodukčné centrum.
Najbližšie máme Nitru, Dzurila, odrádza ma cena 460€
Druhé bližšie miesto je BA, kde sa platí okolo 150€
A Prešov 60€.
Na koníku som citala, že robia rovnaké testy vsade, len iná cena a v NR je o jeden odber rozšírenejší.
Ako to naozaj je? Aké máte skúsenosti? Ako sa volá BA toto centrum? Ďakujem
@leona1234 ja som bola v BA v Imunovitale, 150€ som platila iba za seba pri každej návšteve a kontrole. Partner nebol, keďže už dve deti mal a nebol predpoklad, že je problém u neho. Neviem, ako to majú v prípade páru.
treba zvazit aj to, ak vam nasadia liecbu, napr. infuznu 2x mesacne, ci budete chciet tolko cestovat opakovane, napr. do 4m tehotenstva. Ja Dzurilla centrum velmi odporucam a aj ten jeden odber “navyse” moze byt prave ten, ktorym vam nieco zistia.
Tiež odporucam NR. Testovali moju imunitnu reakciu konkrétne na partnera a práve v tom sa ukázal nás problém (myslím, že inde testovali len zenu, ale nie som si istá.. bolo to už dávnejšie)
Tiež odporucam NR. Testovali moju imunitnu reakciu konkrétne na partnera a práve v tom sa ukázal nás problém (myslím, že inde testovali len zenu, ale nie som si istá.. bolo to už dávnejšie)
@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925
My už spolu jedno dieťa mame, len potratim okolo 20tt.
Prvýkrát potrat, druhé tehotenstvo - mame dieťa; tretie tehotenstvo potrat. Tak nám odporučili vyšetrenia.
@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925
Prvýkrát potrat, druhé tehotenstvo - mame dieťa; tretie tehotenstvo potrat. Tak nám odporučili vyšetrenia.
@leona1234 vasa imunita sa moze menit, k lepsiemu tak aj k horsiemu, to ze mate uz jedno babatko je krasna sprava, ale odvtedy sa co to mohlo v tele zmenit
@leona1234 Nitra Dr. Dzurilla odporucam. Chodíme tam. Vyšetrenie páru sme mali a platili sme 400eu povedali 460 EÚ ale nakoniec bolo menej. Vysledky na 4strany. Mali sme výsledky za 3 týždne hotové, hneď poslali cez email a sme si zavolali aký je ďalší postup. A potom už nepitala som peniaze len na infúzie. Sestrička na emaily hneď odpovie. Termíny tiež je celkom flexibilná. Dr. Môžeš zavolať povie aky čas a hneď aj dvíha. Za mňa spokojnosť. A sú milé.
@modrahruska
@bambulka711
@qi
@0zne925
@leona1234 aj mi mame prveho syna bez problému, ale teraz som potratila 2x a preto sme išli ako pár na vyšetrenie. Od muža chcela ejakulat odomna krv.
Ja chodim do Presova z BA a cena za mna bola 130€,neviem odkial mate sumu 60€…ale ja som velmi spokojna
Prosím Vás ako dlho "platia" výsledky vyšetrenia, možno podstúpim v budúcnosti tretie IVF ale bez vyšetrení už nie
Prosím Vás ako dlho "platia" výsledky vyšetrenia, možno podstúpim v budúcnosti tretie IVF ale bez vyšetrení už nie
@kuggis my sme ako par boli v 8/2023, a teraz som potrebovala opakovane vysetrenie a stacil iba odber krvi za par eur. 😊 uz vedeli totiz co treba skontrolovat, takze sa bral odber presne na tie hodnoty.
@leona1234 Nitra Dr. Dzurilla odporucam. Chodíme tam. Vyšetrenie páru sme mali a platili sme 400eu povedali 460 EÚ ale nakoniec bolo menej. Vysledky na 4strany. Mali sme výsledky za 3 týždne hotové, hneď poslali cez email a sme si zavolali aký je ďalší postup. A potom už nepitala som peniaze len na infúzie. Sestrička na emaily hneď odpovie. Termíny tiež je celkom flexibilná. Dr. Môžeš zavolať povie aky čas a hneď aj dvíha. Za mňa spokojnosť. A sú milé.
@babi2345 ďakujem krásne. A čo všetko zisťujú?
@babi2345 ďakujem krásne. A čo všetko zisťujú?
@leona1234 tam je veľmi veľa výsledkov pre ženu na 3 strany a pre muža 1 strana. Ostatné neviem, len čo bolo zle u mňa. U mňa problém bol NK bunky zvisené a cytokiny zvýšené. Len trosku nato mam omegavan infuziu. Ale u každej iné a podla toho dá liečbu. Ešte vitamín D som mala nízky tak som brala 3000 -4000ku denne.

Neviem ci je v BA jedine centrum, ale ja som bola Mudr Bergendiova Imunovital, spokojnost, len sa dlho cakalo. Ale to asi vsade s tymto, takze…