icon

Skúsenosti s výberom pohlavia na Cypre pri IVF

28. feb 2025

Dobrý večer, nemáte niekto skúsenosť s gender selection na Cypre?

bejbs123
1. mar 2025

😱 ak za tym nie su nejake zdravotne problemy,tak potom mi to pride uplne chore si vyberat pohlavie…

cuci22
1. mar 2025

Nechcem byť zlá, je to vec každého ale .... niektoré ženy čo by dali za to aby aspoň otehotneli a bolo by im úplne jedno či to bude chlapček alebo dievčatko a niekto si bude vyberať 🤦‍♀️ Ale tak ako som napísala je to vec každého ale prajem všetko dobré 🤗

sisa_s
1. mar 2025

Co ja viem, v celej europe je vyber pohlavia rodicom zakazany, jedina moznost je vyber embryologom z medicinskeho dovodu pri genetickych vadach

autor
1. mar 2025

@bejbs123 pýtam sa na skusenosti, nie na názor na vec

autor
1. mar 2025

@cuci22 ako viete,že dotyčná nemá žiadny problém s otehotnením? Tuto možnosť jej doktorka spomenula v CAR na SK.

autor
1. mar 2025

@sisa_s v Európe áno, ale na Severnom Cypre je to legálne. Využívajú technológiu MicroSort, pri ktorej sa triedia spermie. Nejde teda o nič nehumánne.

bielasovicka
1. mar 2025

Sodoma gomora 🤦🏼‍♀️

bejbs123
1. mar 2025

Tak ked mate na to financie,tak si chodte na Cyprus,ked vam tam vedia legalne splnit vasu poziadavku…financne treba ratat s vyssou sumou ez na sr alebo v cechach

jarrys
5. mar 2025

Microsort je TRIEDENIE SPERMII!!!! Nie vyber pohlavia 🤣🤣 to sa da zistit az ked sa oplodni vajicko, je min. v stadiu blastocysty a urobia sa testy na pohlavie 🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a velmi pochybujem ze to niekomu spomenula lekarka v svk CAR.