icon

Skúsenosti so Sanakinom pred KET

vas284
10. nov 2025

Ahojte, aké máte skúsenosti so Sanakinom pred KET? na internete sa toho človek ešte veľa nedočíta, tak hľadám nejaké recenzie, či to ma zmysel skúsiť, keďže to nestojí úplne najmenej. Ďakujem za každú recenziu 🙂

klarabohun77
10. nov 2025

@vas284 ahoj ja som si chcela dat teraz pred vkladom ale musi byt vraj kultivacia urobená tak ma to sere ze som to nestihla..buduci tyzden by som mala mat vklad no a dovtedy nestiham

anonym_eb12b7
10. nov 2025
@klarabohun77

@vas284 ahoj ja som si chcela dat teraz pred vkladom ale musi byt vraj kultivacia urobená tak ma to sere ze som to nestihla..buduci tyzden by som mala mat vklad no a dovtedy nestiham

@klarabohun77 aka kutlivacia ? Mne zobrali krv rano 2 dni pred KET, za 3hod sme sa vratili a SANAKIN aplikovali do maternice, nic predtym som nemusela podstupovat.

liwiss
Autor odpoveď zmazal
anonym_eb12b7
10. nov 2025

@vas284 ja som mala minuly cyklus ale skoncilo to ako biochemicke. Sliznica ale pekne podrastla po sanakine

klarabohun77
10. nov 2025
@anonym_eb12b7

@klarabohun77 aka kutlivacia ? Mne zobrali krv rano 2 dni pred KET, za 3hod sme sa vratili a SANAKIN aplikovali do maternice, nic predtym som nemusela podstupovat.

@anonym_eb12b7 kultivácia z posvy. Aby ti do maternice nezaniesli zle bakterie ak tam nejake su a neuškodili este viac. Tak mi povedali v centre.

anonym_eb12b7
11. nov 2025
@klarabohun77

@anonym_eb12b7 kultivácia z posvy. Aby ti do maternice nezaniesli zle bakterie ak tam nejake su a neuškodili este viac. Tak mi povedali v centre.

@klarabohun77 aha to pocujem prvykrat tak asi vsade inak riesia ale drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😊