Skúsenosti so špinením po KET
Ahojte som po ket 18dpt , tehotenstvo potvrdené aj hodnoty hcg pekne ale v noci som zaala špiniť 😭😭ružové ...zatiaľ sa to nestupnuje ale hrozne sa bojím 😭 samozrejme budem volať do car ale prosím uistite má že to je v poriadku 🙏🙏🙏mala niektorá niečo podobné a dopadlo to dobre? 🙏🙏
Volaj koordinátorovy, môžu navýšiť progesterón a pridať lieky, ja keď som volala takto ráno tak ma aj volali do car na kontrolu ale ja som to mala blyzko
Ja som spinila asi od 7 do 21dna po ket. Ale mala som pozitivne testy. Mne ani lieky nezviso ali len som isla skor na krv. Mame zdrave dietatko. Hlavne klud este nic nie je stratene a nemusi to znamenat vobec nic zle.
@anonym_autor ja som začala špiniť ružovo, trvalo spinenie hodinu cca, ale ako som zacala špiniť tak kludovy režim. O týždeň na to sa to zopakovalo. Všetko bolo v poriadku, drzim palce nech to máte rovnako všetko ok
ja som po IVF spinila az do 20tt. Bola som strasne z toho na nervy, ale podarilo sa.
Drzim palce.
Ano spinila som tyzden,pravdepodobne to bolo z kombinacie anopyrin clexane,po vysadeni clexane a nasadeni ascorutinu,to preslo,ale bola som u svojej gynekologicky
ja som v tom case aj normalne cerveno krvacala. bol to hematom.
Ja som v maji otehotnela po KET, hned od 5tt som špinila a krvacala. Na Antolskej mi zistili hematom, malý do 2 cm ale bol tam. Srdiečko bilo ešte v 7tt, v takmer 11 už nie. Tiež som tu vtedy googlila. Je to asi o prírode. Ako mi povedala lekarka na urgente "ak to má byť, tak to bude a ak nie, tak priroda sa vysporiada". Kiežby nemala pravdu. Držím palce aby to vyšlo.

@anonym_autor ako veľmi je to spinenie? Ja som tiež asi nejako do týždňa po pozitívnom teste našla na vložke take slaboruzove. My sme išli na pohotovosť ale teda nič s tým nespravili veľmi. Koľko progesteronu berieš ? Ja som mala 3x amelgen s teda už to nenavysovali, tak možno tebe navýšia ak berieš malo. Ale teda ja som mala sem tam spinenie až do 13 týždňa niekoľko krát sle tie ostatne boli skôr take do hneda ale úplne slabo hneda. V tomto štádiu to môže byť hematom napríklad vtedy je spinenia viac aj na plne vlozky alebo cievky praskajú ako sa tvoria cievne prepojenia medzi embryom a maternicou. Budem držať palce aby všetko dobre dopadlo 🙏