Skúsenosti z MUDr. Reismüllerovou v ISCARE Bratisalva
Ahojte , prosim Vás, napíšte mi skúsenosti s Dr. Reismüllerovou (už Rybánska) v ISCARE v BA! (už mám 42 rokov )
Ešte ma napadla otázka, že treba predtým než k nej pôjdem spraviť si nejaké vyšetrenia u svojho gynekológa a s tým ísť k nej alebo musí byť všetko spravené u nej ?? Keďže celý zákrok už musím financovať v plnej výške, rada by som vedela, priblížne koľko Vás to vyšlo?? Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede!!
@szkatuska Ahoj. Ja tiež 42. Prvá konzultáciu u nej. Potom tretia. Ostane robí kto tam ma práve službu. Som 5 dni po vklade. 19.12. Idem na krv. Ja som si dala urobiť vyšetrenie u svojej gynekologycky. Ovularnu rezervu. Manžel si tiež už mal Spermograf. Ale všetko ti urobia tam. Platiť budeš podľa cennika. Podľa toho aký protokol ti Dr.navrhne. Ja som mala soft. Dve vajíčka, jedno sa oplodnilo a jedno teda vložilo. Lieky si platis tiež sama. Zatiaľ ma to vyšlo 1339 + lieky cca 500 + interné vyšetrenie 40 eur. Kľudne sa ma opýtaj ak ťa ešte dačo zaujíma.
@renatka100 ďakujem Ti veľmi pekne za odpoved. A v Brne ktorá klinika je dobrá?? Aj tam je viac... a ktory doktor???
@bunka1 Ahoj! Bola som u Dr.Rybánskej a predpísala mi Meriofert 75 a 150. Povedala mi ,ze len u nich mozem vybrat recept?? Preco?? Mám známeho lekárnika, mozno by som vedela lacnejsie kupit! Podla Teba skontrolujú a vedia zistiť kde som vybrala recept?? Ďakujem Ti za odpoveď!
Ostali mi navyse injekcie, orgalutran 1x, meriofert 75- 2x a meriofert 150 -2x. Ak by niekto potreboval, su na predaj😉
Ahojte mám na posunutie injekcie Meriofert 75...10ks, Meriofert 150...15ks a Diphereline...7ks. A niekto potrebuje.
Ahojte, ISCAR vôbec neodporúčam. Začiatok bol fajn, hneď sme dostali termín, prvé vyšetrenia ok. Prvý krát sme centrum navštívili v októbri 2018, urobili testy, spermiogram, všetko bolo v poriadku. Pri kontrole ovulácie a vajíčka mi dali ovitrelle že určite to pomôže ze nikde nevidí problem. Už tu som začala mať pocit že má neberú vážne lebo mám len 30 rokov. No nepomohlo. Ďalší krok odporúčala laparoskopiu na priechodnosť vajecnikov. 4 mesiace som si dohadovali termín!!!!! Najprv mala dovolenku potom sa mi zabudli ozvať a posledne dva týždne som sa priam doprosovala. Keď mi konečne lekárka volala a dala termín že hneď sa mi ozvy aj z recepcie aby dohodli predoperačné tak tri dni som čakala zas nikto nič zas som sa doprosovala že kedy. Asi majú pocit že sedím doma na riti a tie peniaze mi len tak padajú do lona. Tiež sa človek musí aj v práci zariadiť. Niekoľko krát som zdôrazňovala že sa 20 rokov liečim na štítnu žľazu a mám obrovské bolesti pri MC aj môj gynekológ povedal že aspoň že mi idú robiť laparku že veľa zistia aj č ňui nemám endometrióza a hneď vedia aj veľa odstrániť. Ale viete čo? Po prebrati sa z narkozy som zistila že mi žiadnu laparku neurobili!!!!!! Ani nemali robiť ale v karte som mala napísane HSK +HYFOSY.. HSK mi z toho ani nespravili, čiže som bola v narkoze na jednodňovej chirurgii len na HYFOSY ktoré mi môj vlastný gynekológ vôbec neodporúčal kvôli nadváhe a o ktorom som ani nevedela že mi budú robiť.!!!!!!! Žiadne vysvetlenie nič! Len tak si zmenili druh vyšetrenia vaječníkov hlavne že som to pred narkozy už musela zacvakat.
Ahojte babule.Chcem sa spytat co sa tyka iscare BA a iui.ma niekto aktualnu skusenost? Za co vsetko sa tam plati? Boli sme tam na spermiograme, prekoncepcnej starostlivosti, dalej mam hormonalny profil aj cyto od mojho gyn...bude im to stacit? Chcem usetrit cas, nech nam to tam nezacnu vsetko robit odznova.ma niekto skusenost? Dakujem 😊
MUDr. Reismüllerová - NIE. O pacientku sa nezaujima, mala som pocit ako na beziacom pase. Neprirodzene mila, a ked ju to prestava bavit, zacina byt neprijemna.
pridavam cerstvu skusenost za mna, otrasna skusenost s pani doktorkou Rybanskou (za slobodna Reismullerovou), arogantna, neprijemna, bezcitna a sudiaca ''zenska'', bola to jedna z najhorsich skusenosti pre mna so slovenskymi lekarmi vobec a velmi lutujem, ze som sa nechala presvedcit povodnymi dobrymi ohlasmi na nu a isla ku nej, bol to velky omyl

@szkatuska ked si to musis sama financovat urcite chod radsej do brna - tam sa to ludom co poznam podarilo na 1. Krat, kdezto u nas kedze to platila poistovna az na treti ci stvrty co uz neplatila. Su to k tomu diskusie, pohladaj a rozhodni sa.